2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

James Bond pezsgője humusszal

2 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/43339"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image4_75.thumbnail.jpg" border="0" width="97" height="100" /></a></span> <p>A 80-as évek legnagyobb sztárjai érkeznek Budapestre október 2-án. s mint ilyenkor mindig, a művészek jó előre elküldték, mit szeretnének enni-inni az ittlétük alatt.</p><p>

 

A 80-as évek legnagyobb sztárjai érkeznek Budapestre október 2-án. s mint ilyenkor mindig, a művészek jó előre elküldték, mit szeretnének enni-inni az ittlétük alatt.

 

A 80-as évek legnagyobb sztárjai érkeznek Budapestre október 2-án. s mint ilyenkor mindig, a művészek jó előre elküldték, mit szeretnének enni-inni az ittlétük alatt.

Cukormentes lekvár, frissen facsart narancslé, szénsavmentes ásványvíz, gyümölcstál, diétás kóla – a 80-as évek legendás sztárjai kívnságlistáin nincsenek kiugró kívánságok. Persze az ember 50 körül már megnézi mit eszik és iszik, nem mindenki Ozzy Osbourne, hogy ott üti magát, ahol csak tudja. Boy George például ásványvizeket, teát és gyümölcsleveket fogyaszt, de a csapata kért szójatejet és diétás kólát is. A listán szerepelnek még friss gyümölcsök és zöldségek, nameg humusz és görög ikrasaláta is. A pezsgő viszont teli találat. Két márkát is megjelölt a Do You Really Want to Hurt Me előadója: vagy a világ legnagyobb és leghíresebb pezsgőházából egy palack Moët et Chandon, vagy James Bond kedvencéből, a Bollinger-ből kér egy üveggel.

Rick Astley lekváros pirítósra vágyik teával és kávéval, de jöhet egy kis narancslé is, na meg ásványvizek és diétás kóla. Kim Wilde csapata is kért egy pezsgőt, bár a markát nem részletezte, de biztos legyen az öltözőben egy nagy és egy sminktükör is. Paul Young és kísérete az egészséges táplálkozást néhány adag chips-szel bolondítja, na meg fél üveg (!) whiskey is lecsúszna a koncert után. Nik Kershaw is a gyümölcslevekre esküszik, de kortyolna némi minőségi bort is, na meg jöhetnek szendvicsek és némi rágcsa is.

A megakoncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, álló és ülőhelyek egyaránt kaphatóak – 9.900Ft, 16.900 és 23.900Ft jegyárakon az Aréna és az Interticket országos jegyirodáiban, valamint a http://www.interticket.hu/ és http://www.ticketa.hu/ on-line jegyrendelő oldalakon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük