2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

JELENTŐS KAPACITÁSBŐVÍTÉS AZ INTERWARE-NÉL

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/10986"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo_interware2.gif" border="0" alt="www.interware.hu" title="www.interware.hu" width="80" height="76" /></a><span style="width: 78px" class="caption"><strong><a href="http://www.interware.hu/">www.interware.hu</a> </strong></span></span>3 Gigabit/sec-re növelte nemzetközi összeköttetéseinek sávszélességét az egyik legjelentősebb hazai telekommunikációs szolgáltató, az Interware Zrt.</p><p>

www.interware.huwww.interware.hu 3 Gigabit/sec-re növelte nemzetközi összeköttetéseinek sávszélességét az egyik legjelentősebb hazai telekommunikációs szolgáltató, az Interware Zrt.

www.interware.huwww.interware.hu 3 Gigabit/sec-re növelte nemzetközi összeköttetéseinek sávszélességét az egyik legjelentősebb hazai telekommunikációs szolgáltató, az Interware Zrt.

A gyors és intenzív piaci növekedés következtében az Interware jelentősen, 3 Gigabit/sec-re növelte a nemzetközi internet összeköttetéseinek sávszélességét. A fejlesztés együtt járt a kiszolgáló eszközpark bővítésével is, így meghatározó piaci erőként számontartott szolgáltató ügyfelei számára kifogástalan minőségben áll rendelkezésre a nemzetközi kapcsolat.  A hálózat természetesen redundáns, tehát egy esetleges hálózati hiba esetén sem jelentkezik szolgáltatási kiesés. A fejlesztéssel a vállalat újabb lépést tett szolgáltatási színvonalának javítása érdekében.

"A vállalat 2008-ban is jelentős növekedést prognosztizál minden üzletágában, így további fejlesztések várhatóak. Határozott célunk, hogy a látványos fejlődéssel párhuzamosan – a további fejlődést megelőlegezve – folyamatosan növeljük kapacitásainkat és azok minőségét. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük hálózatunkat, a legkorszerűbb eszközöket helyezzük üzembe és a legkiválóbb partnerekkel biztosítjuk szolgáltatásunk hátterét." – nyilatkozta Sátor Csaba, a vállalat operatív vezérigazgató-helyettese az esemény kapcsán.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.