Júliusban a kizárólagos hazai forgalmazó T-Mobile üzleteiben és viszonteladóinál is megvásárolható lesz az új iPhone 3GS mobiltelefon.

Júliusban a kizárólagos hazai forgalmazó T-Mobile üzleteiben és viszonteladóinál is megvásárolható lesz az új iPhone 3GS mobiltelefon.

 „Nagyon örülünk, hogy tavaly augusztus óta forgalmazhatjuk az iPhone 3G készülékét, hiszen ez volt az első olyan mobiltelefon, amely a felhasználói élményt és a képernyő kínálta lehetőségeket ennyire tökéletesen ötvözte" – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetője. „Az Apple olyan újszerű mobileszközt alkotott, amely alaposan felforgatta a mobiltelefonok piacát, és kijelölte a következő évek legfontosabb irányait. Mi magunk is azt tapasztaltuk, hogy előfizetőink, az iPhone 3G-t vásárlók egészen különleges módon ragaszkodnak készülékükhöz, és ami még fontosabb, szórakozásra és munkára is maximálisan kihasználják annak képességeit. Annyian – 97%-nyian – használják az iPhone-t internetezésre, mint amennyien SMS-t küldenek vele! Külön öröm számunkra, hogy az új OS 3.0 szoftver révén a meglévő készülékek is számos új funkcióval bővültek, sok új lehetőséggel ajándékozva meg a több tízezer, jelenleg is iPhone 3G-t használó előfizetőnket." – mondta el Winkler János.

A T-Mobile első embere megerősítette, hogy a németországi, hollandiai és ausztriai bevezetést követően kizárólagos hazai forgalmazóként a T-Mobile júliusban Magyarországon is árusítani fogja az Apple új iPhone 3GS készülékét. A bevezetés részleteiről és az árakról a T-Mobile a későbbiekben ad tájékoztatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük