2022.szeptember.24. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Június 30-án, a 11. T-Mobile Kapcsolat koncerten Bryan Adams és Rúzsa Magdi lépnek színpadra

11 perc olvasás
<p>  <span class="inline left"><a href="/node/2052"><img class="image thumbnail" src="/files/images/t_mobile.thumbnail.gif" border="0" alt="T-mobile" title="T-mobile" width="100" height="100" /></a></span>Június 30-án az 56-osok terén (volt Felvonulási tér), a 11. T-Mobile Kapcsolat koncerten, Európa egyik legnagyobb zenei eseményén, várhatóan több százezres nézõsereg elõtt Bryan Adams, a világsztárt megelõzõen pedig Rúzsa Magdi lép színpadra. </p><p> 

  t-mobileJúnius 30-án az 56-osok terén (volt Felvonulási tér), a 11. T-Mobile Kapcsolat koncerten, Európa egyik legnagyobb zenei eseményén, várhatóan több százezres nézõsereg elõtt Bryan Adams, a világsztárt megelõzõen pedig Rúzsa Magdi lép színpadra.

 

  t-mobileJúnius 30-án az 56-osok terén (volt Felvonulási tér), a 11. T-Mobile Kapcsolat koncerten, Európa egyik legnagyobb zenei eseményén, várhatóan több százezres nézõsereg elõtt Bryan Adams, a világsztárt megelõzõen pedig Rúzsa Magdi lép színpadra.

 

A T-Mobile több mint egy évtizede szervezi a népszerû ingyenes Kapcsolat koncertet, amelynek létrejöttét az idén is több támogató, így a Sony Ericsson, az MKB Bank, a VW, a TV2, a Danubius Rádió, a Metro és a Pesti Est segíti. Rúzsa Magdi az eseményt bemutató sajtótájékoztatón vette át az Ördögi Angyal címû albumáért járó platinalemezt.

Június 30-án este a T-Mobile ismét százezreknek kínál színvonalas szórakozási lehetõséget a T-Mobile Kapcsolat koncerten, amelyen a több mint két évtizede népszerû világsztár, a dalaival a slágerlistákon elõkelõ helyet elfoglaló Bryan Adams lép színpadra. Bryan Adams énekes, gitáros és zeneszerzõ, dalait olyan világsztárok énekelték, mint  Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss és Tina Turner. Filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, emellett számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi "Anthology" albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s ezek a klasszikusok – így például az (Everything I do) I do it for You, Summer of '69, Heaven vagy a Please forgive me – nagy valószínûséggel a koncerten is felcsendülnek majd.

bryan adamsBryan AdamsBryan Adamset megelõzõen az este magyar sztárja az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot sikerrel képviselõ Rúzsa Magdi lesz, aki a külön a június 30-ai estére összeállított mûsor keretében élõben adja elõ legújabb lemezének anyagát. A bejelentésre a T-Mobile Kapcsolat koncert sajtótájékoztatóján került sor, ahol Rúzsa Magdi a CLS lemezkiadótól ünnepélyes keretek között átvehette Ördögi Angyal címû albumának platinalemezét is.

rúzsa magdiRúzsa Magdi?A T-Mobile Kapcsolat koncert hosszú évek óta nagy népszerûségnek örvend, és mindent megteszünk azért, hogy a szervezésünkben megvalósuló zenei szuperprodukció fellépõi és körülményei változatlanul százezrek számára kellemes kikapcsolódást jelentsenek" – hangsúlyozta Winkler János, a T-Mobile vezetõje. ?Olyan nagyszabású és egyedülálló zenei eseményrõl van szó, amely egész Európában ritkaságszámba megy, és amely évrõl évre Budapest és Magyarország egyik legtöbb embert megmozgató eseményeként egész estés szórakozást kínál." 

Az 56-osok terén a különleges zenei élményrõl, a nyugodt és biztonságos kikapcsolódásról a szervezõ T-Mobile korszerû technikai megoldásokkal (pl. CD minõségû hangzással és látványos kivetítõkkel), közel ezer közremûködõvel gondoskodik

rúzsa magdiRúzsa Magdi

Akik nem lehetnek jelen az 56-osok terén, azok a T-Mobile Kapcsolat koncert egy részét mobiltelefonjukon is nézhetik majd, és az eseményhez kapcsolódó exkluzív infoSMS és infoMMS hírszolgáltatásnak köszönhetõen T-Mobile-osként számos érdekességet tudhatnak meg a fellépõkrõl. Emellett az érdeklõdõk sok-sok játék, exkluzív letölthetõ tartalom közül választhatnak. A szerencsések között a támogatók értékes nyereményeit, így pl. Sony Ericsson elegáns 3G-s Walkman mobiljait, több százezer forinttal feltöltött MKB bankkártyákat sorsolnak ki, a legszerencsésebbek pedig személyesen is találkozhatnak Bryan Adamsszel és Rúzsa Magdival. Érdemes figyelemmel kísérni a médiatámogatók mûsorait és felkeresni a T-Mobile t-zones WAP-portálját.

bryan adamsBryan AdamsA T-Mobile Kapcsolat koncerten idén újszerû kezdeményezésként a mobilszolgáltató és a rendezvény támogatói a Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvánnyal együttmûködve a téren elhelyezett kivetítõkön az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát alapul véve különbözõ kisfilmekben hívják fel a koncertre látogató több százezer ember figyelmét az emberi jogok fontosságára, az egymással szembeni tiszteletre, mások jogainak tiszteletben tartására, önmagunk érdekeinek hathatós képviseletére. 

A T-Mobile Kapcsolat koncert támogatói:

Sony Ericsson

A Sony Ericsson évekkel ezelõtt elkötelezte magát a zene iránt. Folyamatosan arra törekszik, hogy a felhasználókat közelebb vigye a világ legnépszerûbb zenész sztárjaihoz, és így a sztárok is közelebb kerüljenek a felhasználókhoz. A világon már több mint húszmillió Sony Ericsson Walkman telefon talált gazdára, amelyek személyes és azonnali kapcsolatot biztosítanak a mobiltelefonokon keresztül az elõadók zenéjéhez. A Sony Ericsson elkötelezettségét olyan programok bizonyítják, mint például a 2006-ban futó Robbie Williams koncert turné támogatása, amelynek alkalmából a világon elsõként olyan szokatlan megoldásokat kínált a Sony Ericsson és a T-Mobile, mint például élõ mobiltelefonos közvetítés a 3G telefonkészülékekre . Ennek segítségével a rajongók jegy vásárlása nélkül is megtekinthették a koncerteket Németországban, Ausztriában, Magyarországon és Nagy-Britanniában. A világsztárokkal kötött megállapodások ezzel nem értek véget, a Sony Ericcson együttmûködött – a teljesség igénye nélkül – például Christina Aguilera-val és Justin Timberlake-kel is, 2007-ben pedig a Jamiroquai a Sony Ericsson támogatásával egyszerre három Guiness rekordot is felállított. Most pedig 2007 juniusaban a T-Mobile Kapcsolatkoncert kereteben Bryan Adams-et hozza kozelebb a rajongohoz

MKB Bank

Az MKB Bank és a T-Mobile között hosszú évek óta sikeres az együttmûködés, melyet jól példáz az MKB-T-Mobile MasterCard és MasterCard Gold Hitelkártya közös kibocsátása is.

Az MKB Bank több mint 50 éve mûködõ, megbízható és meghatározó szereplõje a pénzügyi szektornak, amely mindig fontosnak tartotta, hogy valódi értéket nyújtson. Ezt tesszük nap mint nap szolgáltatásaink révén, és a mostani alkalommal is, amikor ismét lehetõségünk nyílt, hogy hozzájáruljunk az év egyik legnagyobb szabadtéri koncertjének létrejöttéhez.

A rendezvény támogatásával fõként a fiatal közönséghez szólunk, hiszen a bank szponzori koncepcióját jelentõ "hosszú távra szóló értékek" éppen a fiataloknak köszönhetõen válnak valóban a jövõ értékeivé. Arculatváltásunk eredményeként a bank szolgáltatásai éppúgy mindenkihez szólnak, mint a Koncert, így a "zene mindenkinek" érzés kapcsolódik alapvetõ céljainkhoz is: nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelõ szolgáltatást és személyre szabott kiszolgálást.

Találkozzunk a Kapcsolat Koncerten!

MKB Bank – Személyesen Önnek.

VW

A Volkswagen hosszú évek óta támogatja a hazai könnyûzenei élet kiemelkedõ képviselõit és eseményeit Ezen együttmûködések sorában a T-Mobile Kapcsolat Koncert – melyen minden évben a hazai és nemzetközi élet prominens elõadói lépnek fel – talán a legfontosabb, melyet a Volkswagen immár tizedik éve támogat, ezzel is bizonyítva a közönség elõtt: hogy együttmûködõ partnerként ugyanolyan megbízható, mint az általa forgalmazott gépkocsik.

A tavalyi koncerthez hasonlóan, a márka a 2007-ben fellépõ sztárvendégnek, Bryan Adams-nek is egy Volkswagen Phaeton-t biztosít magyarországi tartózkodása idején.

A hagyományoknak megfelelõen a márka ismét meghívja a koncertre a fóti gyermekváros lakói közül a gyerekek egy csoportját, akiket a Volkswagen évek óta, rendszeresen támogatásban részesít. A gyermekek Volkswagen busszal érkeznek a helyszínre, és így a koncertet a Volkswagen vendégeként nézhetik végig.

Danubius Rádió

A Danubius Rádió nem elõször társul a T-Mobile-lal, hogy partnere legyen egy nagyszerû esemény beharangozásában. Teszi ezt nemcsak a nyilvánvaló zenei kapcsolat miatt, hanem azért is, mert a rádiózás is a kapcsolatról szól. A Hallgatók ?élettársukká" fogadják kedvenc rádióadójukat. Mindent elhisznek, amit tõle hallanak. Átérzik mindazok örömét, akik benne megszólalnak. Elmennek a koncertekre, amirõl ott hallanak. Ez egy õszinte és meghitt kapcsolat, amelyre a Danubius Rádiónak minden alkalommal rá kell szolgálnia. Ezért csak a legjobbak mellé állunk, amellyel nem okozunk csalódást Hallgatóinknak. Így nem meglepõ, hogy a zenei program megválasztásban élen járó Kapcsolat koncertek elképzelhetetlenek Danubius nélkül.

Danubius Rádió

Még több zene, kevesebb beszéddel

Pesti Est a T-Mobile Kapcsolat Koncerten

15 év alatt elballagtunk egy generációt, és készen állunk a következõ befogadására. Nagy kihívás ez, mert a belsõ igények állandóak maradnak, a külsõ megnyilvánulások változnak generációról generációra. A kapcsolatok napja – amikor egy életre szóló élmény összehoz minket az olvasókkal, mert a küldetésünk emlékekkel teli fiatalságról gondoskodni. A T-Mobile Kapcsolat koncert számunkra errõl szól, így nem hiányozhatunk a támogatók körébõl immár sok éve. Mert ez a Pesti est olvasóinak világa – ott lenni, ahol zajlik az élet.

TV2

 TV2 számára  mindig is fontos volt az emberközpontúság.  A csatorna mûsorait a nézõk véleményének figyelembevételével  gyártják a mûsorkészítõk. Ennek kiemelt jelentõségû része az idén elindított TV2 meg Én kampány, amelynek segítségével  várhatóan egyre több nézõ választja  a TV2-et. A T-Mobile Kapcsolat koncert ezért is nagyon fontos  a kereskedelmi tévé számra , hiszen a világszínvonalú zenei élmény, számos találkozási lehetõséget biztosít  a  nézõkkel. A koncert magyar sztár vendége Rúzsa Magdi, aki a TV2 Megasztár címû mûsorának harmadik szériáját nyerte meg, s azóta már képviselte  Magyarországot   –  nagy sikerrel –  az Eurovíziós Dalfesztiválon is. Magdi nagy örömmel készül a június 30-án megrendezésre kerülõ Kapcsolat koncertre, hiszen régi vágya valósulhat meg. – Kislány koromban nagyon sokszor hallottam a Robin Hood címû film betétdalát, de nem tudtam beazonosítani az énekest. A nõvéremmel csak úgy hívtuk, a Robin Hood-os pasi. Késõbb nagyon megszerettem Bryan Adams zenéjét és nagyon sokat álmodoztam arról, hogy milyen  lenne találkozni vele. El sem hiszem, hogy június 30-án ez az álmom is beteljesedhet – mesélte Magdi. Magdi álmának megvalósulásáról és a Kapcsolat koncertrõl további információk találhatóak a TV2 Mokka és Aktív címû mûsorában!

Metro hírújság

A Metro az ország egyetlen ingyenes napilapjának és az Ananász ingyenes nõi havi magazinnak a kiadója. 9 évvel az elsõ Metro megjelenése után elindította új internetes portfólióját: a metro.hu hírportálon 10 percenként frissülnek a hírek, a metroutazas.hu a Metro online utazási portálja, a metrokonyvtar.hu-n a Metro Könyvtár könyvsorozatai tekinthetõk meg, a clubmetro.hu-n pedig a Metro 2001 óta létezõ hûségklubjának tagjait tájékoztatja a legfrissebb kedvezményes ajánlatokról.

A Metro hírújság 2004 óta kiemelt partnere a Kapcsolat Koncertnek. A Metro napilap gyors, rugalmas és nagy tömegek érdeklõdésére számot tartó információforrásként tökéletesen alkalmas egy megakoncert beharangozására.

A Metróban megjelenõ SMS-játék résztvevõi VIP jegyekért játszhatnak. Az érdeklõdõk nemcsak az újságban, hanem a metro.hu hírportálon is olvashatnak információkat, híreket a koncertrõl és a fellépõkrõl egy különleges magenta színû aloldalon.

A Metro a VIP vendégekrõl sem feledkezik meg: a koncert elõtt ajándékokat osztogat a VIP szektorokban

Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvány

Fiatalok az Emberi Jogokért csoport célja az, hogy széles körben ismertesse, hirdesse és terjessze az emberi jogok gondolatait, minél több fiatallal megismertesse, hogy mik is azok az emberi jogok, és elérje, hogy mindennapi életükben tudják is használni ezeket a jogokat.

Ismeretterjesztõ kiadványainkon keresztül fiatalok ezreinek juttatjuk el egész évben az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának szövegét. A Nyilatkozat 1948-ban született, és a II. világháborút megtapasztalt vezetõk azért hozták létre, hogy ennek a mindenki által elfogadható szabálygyûjteménynek az elterjesztésével és oktatásával elejét vegyék egy hasonlóan embertelen újabb háború kialakulási lehetõségének.

A Fiatalok az Emberi Jogokért szervezetei a világ számos országában dolgoznak azon, hogy általánosan ismertté tegyék az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, és elõsegítsék egy békésebb, boldogabb, mindenki számára élhetõbb világ létrehozását, ahol nincs háborúskodás a nemzetek között, az emberek nem nézik le társaikat csak azért, mert azok valamiben (bõrszinükben, szokásaikban, vallásukban, stb.) különböznek tõlük, és úgy bánnak embertársaikkal, ahogyan õk maguk szeretnék, hogy bánjanak velük.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.