2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kånken Essentials: jubileumi kollekcióval ünnepel a Fjällräven

2 perc olvasás

kenken.jpgIdén ünnepli 40. születésnapját a tavaly hivatalosan is levédett művészeti tárgynak nyilvánított Fjällräven Kånken hátizsák. Ebből az alkalomból a svéd gyártó egy új, az ikonikus táska formatervezését idéző kollekcióval rukkolt elő, amelyet hazánkban is elérhetővé tesz idén ősztől.

 

A Kånken Essentials kiegészítők a Kånken táskáknak megfelelően letisztult, egyedi színvilágot megjelenítő, funkcionális termékeket sorakoztatnak fel, amelyek rendezettebbé és gördülékenyebbé teszik a mindennapokat.

54 színvariáns, 6 méret, világszerte több mint 3 millió eladott darab: az eredetileg innovatív, a diákok gerincproblémáira megoldást jelentő iskolatáskának tervezett Kånken hátizsák az elmúlt 40 évben olyannyira részévé vált a skandináv kultúrának, hogy 2017-ben a Svéd Képzőművészeti és Design Társaság (Swedish Society of Arts and Crafts) levédett művészeti tárgynak nyilvánította a terméket.

 

Ezt és az elmúlt 40 év megannyi sikerét a Fjällräven egy új kollekcióval ünnepli, amely a Kånken letisztultságát és funkcionális kialakítását idézi. A Kånken Essentials termékek, mint például az új Mini Cooler hűtőtáska, a Photo Insert fotós táska vagy a különböző méretű laptop- és tablettartók tökéletesen illeszkednek a Kånken táskákba, lehetőséget teremtve arra, hogy legkülönbözőbb élethelyzetekben is bátran használjuk a Kånken család darabjait. A termékeket kombinálva egy többfunkciós, praktikus kiegészítőszettel tehetjük gördülékenyebbé a mindennapokat, élvezetesebbé a szabadban töltött perceket, valamint hatékonyabbá munkánkat.

 

„A Kånken táskák túlmutatnak a hagyományos városi hátizsákokon: a letisztult, funkcionális kialakításnak köszönhetően bármilyen útra megbízható társként kísérnek: kiránduláshoz, pár napos utazáshoz vagy munkába egyaránt kényelmes választás. – mondta el Beszédes Zsolt, a Fjällräven magyarországi értékesítési igazgatója. A most bemutatott kollekció lehetővé teszi, hogy vásárlóink a Kånken táskák újabb és újabb oldalait fedezzék fel. Bízunk benne, hogy a Kånken Essentials termékeket is olyan nagy szeretettel fogadják majd vásárlóink, mint az ikonikus táskát, amelyről az új termékcsalád a nevét kapta.”

 

A Kånken Essentials termékekről bővebb információ az alábbi linken olvasható.

https://www.fjallraven.com/kanken-essentials

 

https://www.fjallraven.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.