A PayPal online pénzügyi szolgáltató és az airBaltic légitársaság SeatSale akciójának keretében április 8-a és 30-a között a PayPallel fizettet repülőjegyek után nem kell tranzakciós díjat fizetni.

 

A PayPal online pénzügyi szolgáltató és az airBaltic légitársaság SeatSale akciójának keretében április 8-a és 30-a között a PayPallel fizettet repülőjegyek után nem kell tranzakciós díjat fizetni.

 

A lett légitársaság és a biztonságos online fizetési megoldásairól ismert PayPal közös promóciója keretében 60 célállomás közül válaszhatnak az utazni vágyó utasok. A repülőjegyet PayPallel fizető vásárlók mentesülnek az online foglalás feldolgozásához kapcsolódó vissza nem térítendő költségek kifizetése alól.

„Felhasználóink számára a PayPallel történő online és mobil fizetés mára világszerte az életmód részévé vált. Örülünk neki, hogy szolgáltatásunk által az airBaltic számára is lehetővé válik, hogy gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb fizetési opciót nyújtson utazni vágyó ügyfeleinek. Azt gondolom, hogy SeatSale kampány jelentős hozzáadott értéket kínál a nyaralásukat tervező, érdekes célállomást kereső utazók számára." – mondta Damien Perillat a PayPal közép-kelet európai regionális ügyvezető igazgatója.

 

 

„Az airBaltic-nál mindig az ügyfelek állnak a középpontban. Akkor is amikor új, a Balti-térséget Nyugat-Európával, vagy Skandináviával összekötő útvonalat indítunk, és akkor is, amikor szolgáltatásunkat egy az ügyfeleink által kedvelt fizetési lehetőséggel tesszük még kényelmesebbé" – mondta Christophe Viatte, az airBaltic kereskedelmi vezérigazgatója.

 

Az ajánlat minden airBaltic célállomásra érvényes, többek között olyan városokkal mint Róma, Dubrovnyik, Nizza, és Barcelona. A promócióban nincs alsó értékhatár, vagy speciális kód, az egyetlen feltétel, hogy a PayPal használatával kell kifizetni a repülőjegyet. A SeatSale az airBaltic a legnagyobb értékesítési kampánya, és a társaság más promóciójával, akciós ajánlataival párhuzamosan is érvényes. Ugyancsak a vásárlók kényelmét szolgálja, hogy a PayPal által feldolgozott fizetések helyi pénznemben lesznek megadva (PLN, USD, CZK GBP, DKK, SEK, NOK, CHF).

 

Repülőjegyek foglalása itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük