2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kapható a Samsung legújabb virtuális valóság szemüvege, a Gear VR Light

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97559"><img class="image image-preview" src="/files/images/samsung_1.preview.jpg" border="0" width="466" height="310" /></a></span>A mobil virtuális valóság legfejlettebb készülékeit bárki kipróbálhatja a Samsung Experience Store-okban. <p> 

A mobil virtuális valóság legfejlettebb készülékeit bárki kipróbálhatja a Samsung Experience Store-okban.

 

A mobil virtuális valóság legfejlettebb készülékeit bárki kipróbálhatja a Samsung Experience Store-okban.

 

Magyarországon is kapható a Samsung Gear VR szemüvegének legújabb verziója, a Gear VR Light. A vállalat második nagyközönség számára készült virtuális valóság szemüvege lényegesen könnyebb elődjénél, és megújult kezelőfelületet is kapott a minél tökéletesebb felhasználói élmény érdekében.

 

A Gear VR Light készülékeket bárki kipróbálhatja, aki ellátogat valamelyik Samsung Experience Store-ba. A magával ragadó vizuális élmény mellett a Samsung készülékei akár a tériszony vagy a nyilvános beszédtől való félelem leküzdésében is segíthetnek.

A készülék ajánlott fogyasztói ára 39 990 Ft és a Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 és S6 edge modellekkel kompatibilis. A telefonok Super AMOLED kijelzője biztosítja az élénk színeket, tiszta megjelenítést és a teljesítményt, amely nélkülözhetetlen a lenyűgöző virtuális valóság élményhez.

 

A Gear VR Light bevezetésével egy minden eddiginél szélesebb réteg tapasztalhatja meg a virtuális valóság semmihez sem hasonlítható élményét. Az elődjénél lényegesen könnyebb készülék egy folyamatosan bővülő 360 fokos videó és játék tárházzal várja a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat.

 

A Samsung Experience Store-okban elhelyezett Gear VR Light-okkal a virtuális valóság egy speciális felhasználási módját is kipróbálhatják az érdeklődők. A Samsung nemrég indított Launching People kampánya ugyanis a technológiában rejlő lehetőségeket kihasználva segít legyőzni olyan mindennapi fóbiákat, mint a tériszony vagy a nyilvános beszédtől való félelem. A készülékek segítségével – szakemberek által összeállított pár perces tréning anyagon – tesztelhetik a boltba látogatók, hogy mennyire szenvednek a fenti fóbiáktól, és biztonságos körülmények között léphetik át saját határaikat.

 

A Samsung kampányához kapcsolódó BeFearless videó az alábbi linken megtekinthető.

 

https://www.youtube.com/watch?v=tLZ-lO_hHUg

http://www.samsung.com/hu/home

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.