2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Karácsony 2015

2 min read
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/96920"><img class="image image-preview" src="/files/images/karacsony_belyeg_2015.jpg" border="0" width="474" height="389" /></a></span>A Magyar Posta hagyományai szerint forgalmi bélyeg kibocsátásával köszönti a Karácsonyt. Az ünnepi jókívánságok postára adásához ezúttal Belföld feliratú öntapadós bélyeg (belföldi nem elsőbbségi szabványlevél tarifa) jelenik meg. </p><p>

A Magyar Posta hagyományai szerint forgalmi bélyeg kibocsátásával köszönti a Karácsonyt. Az ünnepi jókívánságok postára adásához ezúttal Belföld feliratú öntapadós bélyeg (belföldi nem elsőbbségi szabványlevél tarifa) jelenik meg.

A Magyar Posta hagyományai szerint forgalmi bélyeg kibocsátásával köszönti a Karácsonyt. Az ünnepi jókívánságok postára adásához ezúttal Belföld feliratú öntapadós bélyeg (belföldi nem elsőbbségi szabványlevél tarifa) jelenik meg.

A bélyegek öntapadós, egyedi stancolású változatban, ötven bélyegképet tartalmazó ívekben, és speciális effekt-fólia nyomtatással kiegészített négy bélyegképes kisívben készültek. A bélyegképeken hóval borított téli táj és játékos, futkározó szarvasok láthatók. Az újdonságot Berta Ágnes grafikusművész tervezte, a Codex Értékpapírnyomda Zrt. gyártotta. November 10-től kapható a nagyobb postákon, valamint a Filapostán, de megrendelhető a Magyar Posta internetes áruházából is.

Idén is lehetőség nyílik arra, hogy ügyfelek karácsonyi bélyegzéssel küldjék üdvözleteiket távol élő szeretteik számára, hiszen az adventi hetek alatt (2015. november 29 és december 26-a között) ismét lesz karácsonyi alkalmi bélyegzés. A szolgáltatás bármely postán igényelhető.

 

Megjelenési időpont: 2015. november 10.
Példányszám: forgalmi igények alapján.
A bélyegkép mérete: 34 x 27 mm.
A bélyegen biztonsági ritzelés található
A kisív külső vágási mérete: 100×86 mm
Az 50 bélyegképes íven belül a sorok és oszlopok közötti elválasztást vonalperforáció segíti.
A kisíven belül a bélyegek közvetlenül egymás mellett helyezkednek el, elválasztást segítő vonalperforáció nincs
Gyártó: CODEX Értékpapírnyomda Zrt.
Tervezőművész: Berta Ágnes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.