2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

KÁRTYAVÁR (HOUSE OF CARDS) – EXKLUZÍV PREMIER A TELEKOM VIDEOTÉKA AXN NOW KÍNÁLATÁBAN

2 perc olvasás
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78475"><img class="image image-_original" src="/files/images/ht_house_of_cards.jpg" border="0" width="466" height="262" /></a></span>Kevin Spacey kultikus sorozata április 1-jétől elsőként és kizárólag a Telekom Moziklub filmcsomagjában lesz elérhető.</p>  <p><em>

ht house of cardsKevin Spacey kultikus sorozata április 1-jétől elsőként és kizárólag a Telekom Moziklub filmcsomagjában lesz elérhető.

 

ht house of cardsKevin Spacey kultikus sorozata április 1-jétől elsőként és kizárólag a Telekom Moziklub filmcsomagjában lesz elérhető.

 

A Telekom és a Sony Pictures Television Networks Central Europe együttműködésének köszönhetően hazánkban a Telekom MoziKlub előfizetéses video on demand (SVOD) típusú szolgáltatással rendelkező tévénézők láthatják elsőként és kizárólag a Kártyavár (House of Cards) című sorozatot, az AXN NOW kínálatában.  A Kevin Spacey és Robin Wright főszereplésével játszódó Golden Globe® és Emmy® díjas történet teljes első évada 2014. április 1-jétől lesz látható a video on demand szolgáltatásban.

 

A Kártyavár című sorozatot rendhagyó módon online videotéka szolgáltatásban mutatták be az Egyesült Állomokban 2013 februárjában, és hamarosan a legnézettebb műsor lett az oldalon. Azáltal pedig, hogy egyszerre mind a 13 epizódot elérhetővé tették, az új típusú televíziózás rugalmasságát szerették volna hangsúlyozni, vagyis azt, hogy a néző valóban a saját egyéni időbeosztásának megfelelően élvezheti a sorozatot.

A Kártyavár modern, de elképzelt Washingtonban játszódik, ahol a hullámok összecsapnak Frank Underwood (Kevin Spacey – Amerikai Szépség, Förtelmes Főnökök) politikus feje felett. Az USA soron következő elnöke, akit pont Underwood juttatott az elnöki székbe csúnyán elárulja őt, megakadályozva ezzel, hogy a legnagyobbak közé emelkedjen. Underwood ekkor kifinomult és szerteágazó hatalmi játszmába kezd, hogy bosszút álljon ellenségein. Hű társa ebben ambiciózus felesége Claire (Robin Wright – A tetovált lány, Forrest Gump), aki szintén nem válogat az eszközökben, hogy felgyorsítsa férje karrierjét. Eközben feltűnik a Washington Herald ambiciózus riportere Zoe Barnes (Kate Mara – Amerikai Horror Story), aki óriási lehetőséget lát Francis bennfentes információiban.

A sorozat három Emmy® díjat nyert a legjobb rendezésért és a legjobb szereplőgárdáért dráma sorozat kategóriában, valamint a legjobb operatőri munkáért egykamerás felvétel kategóriában (Single-Camera series). A Golden Globe® díjat Robin Wright alakítása érdemelte ki.

Az AXN NOW, a Sony Pictures Television Networks SVOD típusú szolgáltatása, a Telekommal együttműködve most elhozza Magyarországra a Kártyavárat. A teljes első évad itthon is egyben lesz elérhető 2014. április 1-jétől a Telekom digitális tévészolgáltatás Moziklub filmcsomagjában.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.