A légitársaságok álmaink célállomásaira invitálnak 2017-ben: a következő hetekben több mint 50 desztinációra utazhatunk kedvezményes áron.

 

A légitársaságok álmaink célállomásaira invitálnak 2017-ben: a következő hetekben több mint 50 desztinációra utazhatunk kedvezményes áron.

 

Boston, Havanna és Saint Martin csak néhány a számos desztináció közül, amelyet az Air France és a KLM légitársaságok akciós áron kínálnak.

A promóciós árak január 5. és 26. között érvényesek, a megvásárolt jegyek pedig 2017. december 10-ig használhatóak fel.

 

A nagyvárosok és a felhőkarcolók szerelmeseinek kötelező egyszer ellátogatnia Bostonba, Amerika legrégebbi és legeurópaibb metropoliszába. Az AIR FRANCE KLM kedvezményeivel könnyedén elrepülhetünk „Amerika sétáló városába".

Kuba fővárosába is kedvezően juthatunk el a promóciónak köszönhetően. Havanna a karibi térség egyik legszínesebb és legelevenebb városa, amely különleges stílusával, pezsgő éjszakai életével és nosztalgikus légkörével igazán egyedi élményt nyújt a turistáknak.

 

A klasszikus nyaralásra vágyókra is gondolt az AIR FRANCE KLM, hiszen a Karib-tenger gyönyörű szigete, St. Martin rendelkezik mindazon jellemzőkkel, amelyek egy egzotikus nyaraláshoz szükségesek: napsütés, fehér homokos part, kék tenger, búvárkodási lehetőség. A sziget keleti része (St. Martin) Franciaországhoz tartozik, amely a nyelv mellett a kultúrában és a gasztronómiában is megmutatkozik, míg a nagyobb kiterjedésű, nyugati rész (Sint Maarten) holland uralom alatt áll.

 

Ízelítő a kiemelt időszak (január 5-26.) legkedvezőbb ajánlataiból:

Pointe-a-Pitre: 130 900 Ft

Nairobi: 147 900 Ft

Saint Maarten: 170 900 Ft

Fort-de France: 131 900 Ft

Boston: 156 900 Ft

Havanna: 198 900 Ft

 

http://www.airfranceklm.com/en

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük