Jótékonysági rendezvény a Gólyahír Egyesület javára. Az Újévi FREEDOM Koncert, 2016. január 7-én (szombaton) 19.00 órakor immár VIII. alkalommal kerül megrendezésre.

 

Jótékonysági rendezvény a Gólyahír Egyesület javára. Az Újévi FREEDOM Koncert, 2016. január 7-én (szombaton) 19.00 órakor immár VIII. alkalommal kerül megrendezésre.

 

A rendezvénynek ezúttal is az impozáns százhalombattai Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpont nyújt helyszínt (Százhalombatta, Szent István tér 12.). Újévi köszöntőt mond a rendezvény fővédnöke, Vezér Mihály Ph.D., Százhalombatta Város polgármestere. A műsor első részében a Freedom Quintet és az Infusion Trio, majd a második részben a Freedom zenekar és Takáts Tamás koncertjére kerül sor.

 

A koncert egyben jótékonysági célt is szolgál, az est során beérkező adományokkal – az országos ismertségű és százhalombattai székhelyű – Gólyahír Egyesületet támogatják.

A Gólyahír Egyesület 2000. március 11-én alakult Százhalombattán, melynek elnöke Mórucz Lajosné védőnő. Az egyesület működési területe Magyarország, 19 megyében működik telefonszolgálat. Működésük 17 éve alatt több, mint 850 gyermek nyílt örökbeadásánál segítettek, akik számára sikerült szerető családot találniuk. Évente 50-60 nyílt örökbefogadást tudnak végigvinni, ami önmagában igen szép szám. Az egyesület elsősorban a szülés előtt és az örökbefogadás körül segíti az érintetteket.

 

A koncert már negyedik éve szolgál jótékonysági célokat is, hiszen a befolyt adományokat minden évben más és más szervezet kapja meg. Ennek a nemes kezdeményezésnek köszönhetően 2014-ben a Sérültekért Alapítványt, 2015-ben a Szülők Fóruma Egyesületet, 2016-ban a Magyar Vöröskereszt Százhalombattán működő intézményeit tudták támogatni a befolyt összeggel. Az adományok elhelyezésére a korábbi évekhez hasonlóan gyűjtőládákban lesz lehetősége vendégeknek, a rendezvény szünetében.

 

A Freedom zenekar 2008-ban Százhalombattán alakult meg. A tehetséges fiatalok nagyon jól képzett klasszikus zenészek, mindannyian a Zeneakadémián végeztek.

A zenekar mottója: „Zene határok nélkül"- kifejezi azt a zenei sokszínűséget, melyet képviselnek és ezen az estén is bemutatnak a közönségnek, kiegészülve a kiváló vendégművészekkel.

 

A szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre, melyre a belépés ingyenes, regisztrációhoz kötött: szervezes.batta@gmail.com

 

2016. január 7. 19:00

Újévi FREEDOM Koncert

Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpont

Százhalombatta, Szent István tér 12.

 

http://www.szazhalombatta.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük