2023.február.05. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kedvezményes strandbelépő Szigetlakóknak

1 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42073"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_237.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.sziget.hu" title="www.sziget.hu" width="100" height="48" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.sziget.hu/">www.sziget.hu</a> </strong></span></span>Idén kedvezményes strandjeggyel és 15 % kedvezménnyel várja a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a Sziget Fesztivál résztvevőit.</p><p>

www.sziget.huwww.sziget.hu Idén kedvezményes strandjeggyel és 15 % kedvezménnyel várja a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a Sziget Fesztivál résztvevőit.

www.sziget.huwww.sziget.hu Idén kedvezményes strandjeggyel és 15 % kedvezménnyel várja a Budapest Gyógyfürdői Zrt. a Sziget Fesztivál résztvevőit.

Az érvényes Sziget belépővel (karszalaggal) rendelkezők a két legközelebbi strandon, a Dagályban és a Rómain egységesen 1500 forintért fürdőzhetnek majd. A többi budapesti fürdőbe – köztük a történelmi és műemlék gyógyfürdőkbe – 15 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt. (A kedvezmény mással, pl. Budapest Kártya, Hungary Card stb. nem vonható össze.)

A budapesti gyógyfürdők egyébként saját sátorral is képviseltetik magukat. Itt, közvetlenül a bejárat mellett vásárolhatnak majd az érdeklődők kedvezményes strandjegyet, masszázscsomagokat és Liget Kártyát.  Masszázs szolgáltatást már ott, a helyszínen is igénybe vehetnek a szigetlakók: egy 10 perces frissítő (száraz) székmasszázs 500 Forintjába kerül majd a megfáradt bulizónak. A sátorban két meglepetés játékkal is készül a cég, a nyertesek fürdővel, stranddal kapcsolatos nyereményeket vehetnek majd át.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.