2022.01.27.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyedi megnevezés, különleges ízek, természetes anyagok: jégtea és jégvíz

3 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/42070"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/JegTea_15_citrom.thumbnail.jpg" border="0" width="37" height="100" /></a></span> <p>A Szentkirályi Ásványvíz Kft. idén nyáron sem hagyja meglepetések nélkül fogyasztóit: az egyedi fantázianévvel ellátott jégvíz és jégtea azok számára készült, akik szeretik az egészséges, jó ízű és hűsítő italokat. </p><p> 

 

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. idén nyáron sem hagyja meglepetések nélkül fogyasztóit: az egyedi fantázianévvel ellátott jégvíz és jégtea azok számára készült, akik szeretik az egészséges, jó ízű és hűsítő italokat.

 

 

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. idén nyáron sem hagyja meglepetések nélkül fogyasztóit: az egyedi fantázianévvel ellátott jégvíz és jégtea azok számára készült, akik szeretik az egészséges, jó ízű és hűsítő italokat.

 

A már jól ismert Szentkirályi jeges teák és ízesített vizek külsőségükben és tartalmukban is átalakultak. Az édesítő- és tartósítószer-mentes, csak természetes alapanyagokat tartalmazó 1,5 és 0,5 literes citromos és barackos jégtea, valamint a szénsavmentes jégvíz különleges ízekben augusztus elejétől érhetők el a hazai és külföldi boltokban. A termékek mindegyike új dizájnnal, PET palackokban kerül forgalomba.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2010. nyarán – ahogy szinte minden évben – újabb termékekkel bővítette portfolióját két termékcsaládjának továbbfejlesztésével. Az eddig is kedvelt ízesített ásványvizeket és jeges teákat a fogyasztók egyedi megnevezéssel, jégvíz (csökkentett energiatartalmú ízesített üdítőital) és jégtea néven találhatják meg mostantól a boltok polcain.

A cég a jégteát azoknak a fogyasztóknak ajánlja, akik szeretik a jó ízű és szomjoltó italokat, míg a jégvizet elsősorban a különleges zamatú üdítőket és egészséges életmódot kedvelőknek szánja. A közkedvelt ízekben (citrom és barack) megvásárolható jégteában, és a speciális (citrom-banán és málna-szeder) aromával rendelkező jégvízben nincs tartósítószer, kizárólag természetes anyagok hozzáadásával készül. A korszerű aszeptikus technológiával gyártott, fekete teát tartalmazó jégtea, és a szénsavmentes jégvíz 1,5 és 0,5 literes kiszerelésben új, formatervezett PET palackokban kerülnek forgalomba.

A Szentkirályi tulajdonos-ügyvezetője, Balogh Levente így fogalmazott: „Nem áll távol tőlünk a kísérletező kedv, ezért újabb ízeket próbálgatunk, újabb termékeken törjük a fejünket, és csomagolás tekintetében is igyekszünk egyedit létrehozni. Reméljük, hogy az újdonságokkal mindenkinek elnyerjük a tetszését".

A termékek augusztustól érhetők el a nemzetközi és hazai áruházláncokban, hiper- és szupermarketekben. A termékek bruttó ajánlott fogyasztói ára a következő (nem akciós árak):

  • – jégvíz (1,5 liter): 219 Ft
  • – jégvíz (0,5 liter): 189 Ft
  • – jégtea (1,5 liter): 299 Ft
  • – jégtea (0,5 liter): 199 Ft
  • www.szentkiralyi.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük