2023.március.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Képregénysorozat a Vasárnapi Blikkben – Piszkos Fred története folytatásokban olvasható nyolc héten keresztül

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65225"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image1_511.jpg" border="0" width="119" height="158" /></a></span>Rejtő Jenő legendás figuráit 2012. október 14-től három hónapon át nyolcoldalas képregény-sorozatban mutatja be olvasóinak a Vasárnapi Blikk.

image1 511Rejtő Jenő legendás figuráit 2012. október 14-től három hónapon át nyolcoldalas képregény-sorozatban mutatja be olvasóinak a Vasárnapi Blikk.

image1 511Rejtő Jenő legendás figuráit 2012. október 14-től három hónapon át nyolcoldalas képregény-sorozatban mutatja be olvasóinak a Vasárnapi Blikk.

 A Képes Kiadó jóvoltából a Piszkos Fred, a kapitány teljes történetét közli a Vasárnapi Blikk nyolc oldalas mellékletek formájában. A sorozat 2012. október 14-én indul, a lap változatlan áron jelenik meg.

 A legendás képregényt eredetileg Korcsmáros Pál készítette, aki 1964-ben jelenítette meg Piszkos Fredet és társait klasszikus képregény formájában. A rajzoló unokája, Korcsmáros Gábor 2002-ben porolta le a nagyapai örökséget, és kezdte kiadni a régi, fekete-fehér képregények átdolgozott, nagyalakú, színes, digitálisan felújított változatait.

Ebben a formában találkozhatnak a Vasárnapi Blikk olvasói is a rajzokkal és élvezhetik Fülig Jimmy, Nagy Bivaly, Tulipán és Buzgó Mócsing (azaz az igazi Trebitsch, a borneói Fahéj Tanya intézője) és a többiek történetét.

 A Vasárnapi Blikkben az elmúlt években alkalomszerűen megjelentek az Asterix és a Tom&Jerry képregények is, amelyek nagy népszerűségnek örvendtek. Ezeket a sikereket folytatva döntött a Ringier a folytatásos képregénysorozat közlése mellett, amellyel az olvasóknak kíván többlettartalmat, szórakozási lehetőséget nyújtani.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.