Rejtő Jenő legendás figuráit 2012. október 14-től három hónapon át nyolcoldalas képregény-sorozatban mutatja be olvasóinak a Vasárnapi Blikk.

Rejtő Jenő legendás figuráit 2012. október 14-től három hónapon át nyolcoldalas képregény-sorozatban mutatja be olvasóinak a Vasárnapi Blikk.

 A Képes Kiadó jóvoltából a Piszkos Fred, a kapitány teljes történetét közli a Vasárnapi Blikk nyolc oldalas mellékletek formájában. A sorozat 2012. október 14-én indul, a lap változatlan áron jelenik meg.

 A legendás képregényt eredetileg Korcsmáros Pál készítette, aki 1964-ben jelenítette meg Piszkos Fredet és társait klasszikus képregény formájában. A rajzoló unokája, Korcsmáros Gábor 2002-ben porolta le a nagyapai örökséget, és kezdte kiadni a régi, fekete-fehér képregények átdolgozott, nagyalakú, színes, digitálisan felújított változatait.

Ebben a formában találkozhatnak a Vasárnapi Blikk olvasói is a rajzokkal és élvezhetik Fülig Jimmy, Nagy Bivaly, Tulipán és Buzgó Mócsing (azaz az igazi Trebitsch, a borneói Fahéj Tanya intézője) és a többiek történetét.

 A Vasárnapi Blikkben az elmúlt években alkalomszerűen megjelentek az Asterix és a Tom&Jerry képregények is, amelyek nagy népszerűségnek örvendtek. Ezeket a sikereket folytatva döntött a Ringier a folytatásos képregénysorozat közlése mellett, amellyel az olvasóknak kíván többlettartalmat, szórakozási lehetőséget nyújtani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük