2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Két év alatt megduplázódott a Zebra Partner Program részvevőinek száma

3 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/3727"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/zebra.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="69" /></a></span>A Zebra Technologies, a speciális nyomtatási és automatikus azonosítási megoldások piacvezetője megduplázta partnerhálózati tagjainak számát a program 2006-os bevezetése óta. 2008-ban a viszonteladók növekvő érdeklődést tanúsítottak a nyomtató termékek és technológiák iránt, amelyek hozzásegítik az ügyfeleiket költségeik csökkentéséhez és hatékonyságuk növeléséhez, továbbá megfelelő árrést és versenyelőnyt is biztosítanak.</p><p>

 zebra.thumbnailA Zebra Technologies, a speciális nyomtatási és automatikus azonosítási megoldások piacvezetője megduplázta partnerhálózati tagjainak számát a program 2006-os bevezetése óta. 2008-ban a viszonteladók növekvő érdeklődést tanúsítottak a nyomtató termékek és technológiák iránt, amelyek hozzásegítik az ügyfeleiket költségeik csökkentéséhez és hatékonyságuk növeléséhez, továbbá megfelelő árrést és versenyelőnyt is biztosítanak.

 zebra.thumbnailA Zebra Technologies, a speciális nyomtatási és automatikus azonosítási megoldások piacvezetője megduplázta partnerhálózati tagjainak számát a program 2006-os bevezetése óta. 2008-ban a viszonteladók növekvő érdeklődést tanúsítottak a nyomtató termékek és technológiák iránt, amelyek hozzásegítik az ügyfeleiket költségeik csökkentéséhez és hatékonyságuk növeléséhez, továbbá megfelelő árrést és versenyelőnyt is biztosítanak.

A hálózati partnerek felismerték a Zebra PartnersFirst programja által nyújtott kezdeményezések értékét. A program a tesztelési időn túl is sikeresen megőrizte erejét és hozzáadott értékét, úgy a nagykereskedői, mint a végső fogyasztóknak értékesítő viszonteladói kategóriában. A programot 2008-ban kibővítették a Zebra kártya és kioszk megoldásokkal.

"2008 kiváló év volt a PartnersFirst program fejlődését tekintve" – mondta Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési igazgatója. "Jelentősen fejlesztettük a partnerhálózatunkat, és hiszünk benne, hogy a vállalatok felismerik: a program támogatja őket a versenyelőny megszerzésében."

"A Zebra PartnersFirst programja rendkívül hasznos számunkra" – nyilatkozta Melis Zoltán Bar Code Systems Hungary  ügyvezető igazgatója.. „Olyan előnyöket nyújt, mint például a közvetlen kommunikáció a Zebrával, sales és marketing eszközöket ad a kezünkbe, nem beszélve a különböző technológiai tréningekről. Ezek segítettek megerősíteni piaci pozíciónkat és kiterjeszteni ügyfélkapcsolatainkat"- tette hozzá.

A PartnersFirst programot 2006 áprilisában indították el, azzal a céllal, hogy a Zebra kapcsolatait a képességeik és elkötelezettségük alapján kategóriákba sorolják. és mindenkinek a neki megfelelő támogatást nyújtsák – közvetlenül vagy akár a speciálisan meghatalmazott nagykereskedők által.

"Köszönjük a partnereinknek a bizalmat és a program támogatását. 2009-ben szeretnénk tovább bővíteni a PartnersFirst-öt olyan területekre is, mint például a termék- és eladástréningek, demo programok és további marketingtámogatás" – mondta el Halász Árpád. "Arra törekszünk, hogy jutalmazzuk és támogassuk partnereinket, és hogy biztosak legyünk benne, hogy olyan programba fektetünk időt és pénzt, mely segíti őket üzleti tevékenységük kibővítésében" – foglalta össze.a Zebra céljait az igazgató.

Technológiai Partnerek

A Zebra Technológiai Partnerei olyan cégek, amelyek a Zebra termékekhez állítanak elő kiegészítőket vagy alkalmazásokat. A Technológiai Partnerek nem viszonteladók, hanem szoftveres alkalmazásokon és professzionális szolgáltatásokon keresztül állítanak elő hozzáadott értéket, és ügyfeleiknek ajánlják a Zebra termékek vásárlását. Ennek fejében egy sor műszaki, értékesítési és marketing eszköz áll rendelkezésükre a Zebrától.

Zebra Viszonteladók

A PartnersFirst program elismert és hiteles viszonteladói a Zebra által meghatalmazott hivatalos nagykereskedésen keresztül szerzik be készletüket. A viszonteladók a Zebra speciális termékeit is beszerezhetik, emellett átfogó műszaki támogatást kapnak és hivatalos képzésben is részt vehetnek.

http://www.zebra.com/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.