2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Két jelentős távhőtermelő céggel bővült a FŐGÁZ földgáz-értékesítési portfoliója

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56341"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image7_63.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="48" /></a></span>2011. november 1-jén két nagy távhőtermelővel bővült a FŐGÁZ földgáz-értékesítési portfoliója. A GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodási Kft. és a Székesfehérvári Fűtőerőmű Kft. gázellátásának biztosítása évi 70 millió m<sup>3</sup>-rel növeli a társaság földgáz értékesítését.

2011. november 1-jén két nagy távhőtermelővel bővült a FŐGÁZ földgáz-értékesítési portfoliója. A GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodási Kft. és a Székesfehérvári Fűtőerőmű Kft. gázellátásának biztosítása évi 70 millió m3-rel növeli a társaság földgáz értékesítését.

2011. november 1-jén két nagy távhőtermelővel bővült a FŐGÁZ földgáz-értékesítési portfoliója. A GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodási Kft. és a Székesfehérvári Fűtőerőmű Kft. gázellátásának biztosítása évi 70 millió m3-rel növeli a társaság földgáz értékesítését.

A FŐGÁZ hosszú ideje meghatározó szereplője a magyarországi földgázpiacnak. Szabadpiaci szolgáltatása országosan elérhető, színvonalas kiszolgálásának köszönhetően, egyre bővülő üzleti ügyfélkörrel rendelkezik valamennyi szolgáltatási szegmensben Budapesten és több vidéki nagyvárosban.

A távhőtermelő cégek jelentős hányadot képviselnek a FŐGÁZ ellátási portfoliójában. Ebben a szektorban országosan értékesített több százmillió köbméter földgáz jelentősen hozzájárult a társaság piaci pozíciójának erősítéséhez. A vállalat legnagyobb ügyfele, a Budapesti Erőmű Zrt., valamint egyik kiemelt üzleti partnere, a FŐTÁV Zrt. mellett, számos nagyváros távhőtermelő és szolgáltató vállalata választotta a FŐGÁZ minőségi és rugalmas szolgáltatást.

A budapesti, pécsi, nyíregyházi, érdi, tiszaújvárosi, dorogi és bonyhádi távhőtermelők és szolgáltatók mellett immár Győr város távhőigényét, illetve Székesfehérvár intézményeinek és 16 ezer lakásának távhőellátását biztosító vállalatok is a FŐGÁZ-tól vásárolják a földgázt. 

A FŐGÁZ gázértékesítésének jelentős volumen növekedésével biztosította és tovább erősítette piaci pozícióját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.