2023.június.05. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Két új szaklap segíti a túlélni akaró vállalkozások életét

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/5359"><img class="image thumbnail" src="/files/images/P1010010_0.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span> <p>Két új szaklapot indított útjára a CompLex Kiadó. Az Adóellenőrzés és a Munkaügyi ellenőrzés című periodikák a vizsgálatokra való felkészülésben segítik a vállalkozásokat.</p>

 p1010010 0.thumbnail

Két új szaklapot indított útjára a CompLex Kiadó. Az Adóellenőrzés és a Munkaügyi ellenőrzés című periodikák a vizsgálatokra való felkészülésben segítik a vállalkozásokat.

 p1010010 0.thumbnail

Két új szaklapot indított útjára a CompLex Kiadó. Az Adóellenőrzés és a Munkaügyi ellenőrzés című periodikák a vizsgálatokra való felkészülésben segítik a vállalkozásokat.

 A kezdetben 1600 példányban megjelenő kiadványok az APEH és az OMMF szakembereinek közreműködésével részletesen bemutatják az ellenőrzések módszertanát, elemzik a hatósági eljárásokat és bírósági ítéleteket, továbbá fórumot is kínálnak az érintetteknek.

p1010012.thumbnailAz adó- és munkaügyi ellenőrzésektől még azon vállalkozások tulajdonosai is rettegnek, akik pedig minden tőlük telhetőt megtesznek cégüknél a szabályos adózásért és foglalkoztatásért. A legtöbb esetben az ellenőrök olyan hiányosságokat tárnak fel és bírságolnak, amelyek csupán tájékozatlanság miatt keletkeznek, és némi odafigyeléssel elkerülhetők lehetnének. Erre igyekszik a vállalkozásokat és a magánszemélyeket felkészíteni a CompLex Kiadó két új, Adóellenőrzés és Munkaügyi ellenőrzés címeket viselő periodikái, melyek a Pénzügyminisztérium és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium irányítása alá tartozó hatóságok – APEH, OMMF – szakembereivel szoros együttműködésben készülnek.

A kiadványok részletesen bemutatják az ellenőrzések módszertanát, elemzik a hatósági eljárásokat. A kiadványok az olvasók elé tárnak jogerős hatósági döntéseket, bírósági ítéleteket. Lehetőséget, fórumot teremt, hogy az olvasók egymással is megosszák személyes tapasztalataikat.

p1010015.thumbnailMindkét új szaklap 1600 példányban jelenik meg, az Adóellenőrzés 24, a Munkaügyi ellenőrzés pedig 16 oldalas terjedelemben. A kapcsolódó internetes fórum és archívum október elsejétől lesz hozzáférhető. A lapok munkatársi, szerkesztői gárdájának tagjai többek között Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst & Young adószakértője, az Adó szaklapok szerkesztőbizottságának elnöke, Dr. Juhász István, az APEH Kiemelt Adózók Igazgatóságának igazgatója, az Adóellenőrzés lap szerkesztője, Papp István, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elnöke.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.