2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

K&H Csoport parafotó kiállítás – 2009. február 3-20. között a Tranzit Art Café-ban

4 perc olvasás
<p>  <span class="inline inline-left"><a href="/node/22785"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Tranzit_Café.thumbnail.jpg" border="0" alt="A Tranzit Cafe" title="A Tranzit Cafe" width="100" height="66" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>A Tranzit Cafe</strong></span></span>A K&H Csoport a 2008-as Pekingi Olimpiai és Paralimpiai Játékok évében parasport fotópályázatot hirdetett hivatásos- és hobbifotósok részére, hogy felhívja a figyelmet a parasportolók kivételes elhivatottságára, erőfeszítéseire és sikereire. </p><p>

  a tranzit cafeA Tranzit CafeA K&H Csoport a 2008-as Pekingi Olimpiai és Paralimpiai Játékok évében parasport fotópályázatot hirdetett hivatásos- és hobbifotósok részére, hogy felhívja a figyelmet a parasportolók kivételes elhivatottságára, erőfeszítéseire és sikereire.

  a tranzit cafeA Tranzit CafeA K&H Csoport a 2008-as Pekingi Olimpiai és Paralimpiai Játékok évében parasport fotópályázatot hirdetett hivatásos- és hobbifotósok részére, hogy felhívja a figyelmet a parasportolók kivételes elhivatottságára, erőfeszítéseire és sikereire.

 

A pénzintézet a beérkezett 316 kép közül az első 12 helyezést elért fotót a Tranzit Art Café támogatásával, kiállítás keretében mutatja be 2009. február 3-20. között a kávézóban. A kiállítás megnyitóján az első három helyezett kép készítője, ünnepélyes keretek között vehette át a K&H Csoport pénzjutalmát.

a két díjazott: kovács tamás és stiller ákosA két díjazott: Kovács Tamás és Stiller ÁkosA K&H a magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokon túl  fontos feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy  a jelen és a jövő társadalom tagjai teljes életet élhessenek. A K&H figyelme számos területre kiterjed, de különösen nagy hangsúlyt kap a gyermekegészségügy, a környezetvédelem, a vonzó munkahely kialakítása és a sport.

A K&H Csoport, – mint a Magyar Paralimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója, a „Magyar Paralimpiai Csapat Bankja" – a Paralimpia évében parasport fotópályázatot hirdetett, hivatásos- és hobbifotósok részére. A pályázat célja volt, hogy felhívja a figyelmet a parasportolók kivételes elhivatottságára, sport iránti elkötelezettségére és sikereire, amely értékekkel a K&H Csoport is azonosulni tud, hiszen a pénzintézet munkatársai is elhivatottan és elkötelezetten dolgoznak azért, hogy ügyfeleik sikeresen kezeljék pénzügyeiket.

díjátadók és díjazottakDíjátadók és díjazottak„A fotópályázatára 22 pályázótól, összesen 316 fotó érkezett. Nagy öröm volt számunkra, hogy ilyen sok alkotást értékelhettük, de a döntés során a zsűrinek igen nehéz dolga volt, ugyanis a beérkezett alkotások túlnyomó többsége rendkívül magas színvonalú, igen sokatmondó és tartalmas volt. A választás végül három olyan pályamunkára esett, melyek a bírálók véleménye szerint legjobban tükrözik a parasportolók törekvéseit és elkötelezettségét." mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

1. díj kovács tamás: segítség1. díj Kovács Tamás: SegítségA beérkezett alkotásokat egy 5 tagú szakmai zsűri véleményezte a pénzintézet pedig a legjobb három fotót – az első helyezettet 150 ezer forint, a második helyezettet 100 ezer forint és a harmadik helyezettet pedig 50 ezer forint – díjazásban részesíti. Az értékelésben – a K&H és a Magyar Paralimpiai Bizottság képviselői mellett -, Nánási Pál, fotós; Sal Endre, a Képes Sport és Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője vettek részt. A zsűritagok döntése alapján legjobban sikerült a „Segítség" című kép, a második helyen pedig az „Atlétika a sötétben" című alkotás végzett, mindkettő Kovács Tamás fotós munkáját dicséri. A harmadik helyezett képet pedig Stiller Ákos fényképezte, amely a „Paralimpikonok" című fotósorozat része.

2. díj kovács tamás: atlétika a sötétben2. díj Kovács Tamás: Atlétika a sötétbenA K&H, tovább népszerűsítve a parasportot és annak értékeit, kiállításon mutatja be az első 12 helyezést elért alkotást. Az említett képeket 2009. február 3-20. között tekintheti meg az érdeklődő nagyközönség a Tranzit Art Café-ban. „Reméljük, hogy a kiállítás eléri célját, és a látogatók a páratlan alkotások révén betekintést nyernek a parasportolók emberfeletti teljesítményébe." – tette hozzá Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

3. díj stiller ákos: a "paraolimpikonok" fotósorozat egyik képe3. díj Stiller Ákos: a "Paraolimpikonok" fotósorozat egyik képe„A parasport általában háttérbe szorul az olimpiai sportágakkal szemben, a parasportolók kevesebb figyelemben részesülnek, pedig teljesítményük sok esetben felülmúlja egészséges társaikét. Éppen ezért nagyon örülünk, hogy a K&H parasport fotópályázat és kiállítás révén a nagyközönség átérezheti a parasportolók elhivatottságát és teljesítményét. – mondta el Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.

a szakmai zsűri tagjai

Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke,

Sal Endre, a Képes Sport főszerkesztője,

Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője,

Nánási Pál, fotós és

Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető

Tranzit Art Café

1116 Budapest, Ulászló és Bukarest utca sarok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.