Magyarországon is egyre népszerűbb a Disney Csatorna feltörekvő ikerpárja Cole és Dylan Sprouse, akik most játszanak először két különböző szerepet a „Zack és Cody élete" című sorozatban. Sokaknak bizonyára ismerős a két szőke srác, de honnan is?

 

Magyarországon is egyre népszerűbb a Disney Csatorna feltörekvő ikerpárja Cole és Dylan Sprouse, akik most játszanak először két különböző szerepet a „Zack és Cody élete" című sorozatban. Sokaknak bizonyára ismerős a két szőke srác, de honnan is?

Bizonyára kevesen tudják, de a „Jóbarátok"-ban 2000 és 2002 között ők alakították Ross Geller kisgyermekét Ben Gellert: egyszer az egyikük, egyszer a másikuk játszotta a kis Bent.

Felváltva játszottak Dennis Dugan „Apafej" című filmjében is Adam Sandler mellett. Ők alakították azt a kisfiút, akit Adam Sandler karaktere azért adoptál, hogy lenyűgözze barátnőjét.

Cole és Dylan továbbá szintén felváltva játszott Rand Ravick „Az asztronauta" című filmjében is Johnny Depp és Charlize Theron mellett.

A „Zack és Cody élete" az első sorozat, ahol mindkettőjük egyszerre szerepel.

A két szőke srácnak tehát nagy mozis múltja van, de mit tudhatunk róluk még?

Cole Cody Martin-t játssza a Zack és Cody életében, nevét a jazzénekes és gitáros Nat King Cole után kapta. Kedvencei listáján szerepel a matek, a kék szín és az állatok szeretete. Ezenkívül kedveli még a videojátékokat és a különféle sportokat, beleértve a motocrosst, a snowboardozást és a szörfözést.

Dylan Zack Martint alakítja a sorozatban. Nevét a költő Dylan Thomas után kapta. Szereti a tudományt, kedvenc színe a narancssárga. Emellett kedveli még a videojátékokat, a sportokat, és imádja az állatokat.

A „Zack és Cody élete" nem más, mint egy vígjátéksorozat a 14 éves Zack és Cody kalandjairól, akiknek elvált édesanyja munkát kap, mint vezető énekes egy luxus hotelben Bostonban, ahol a család a felső emeleti lakosztályban éli életét. A hotel teljes szobaszervizzel, úszómedencével, játszószobával és cukorkát kínáló pulttal van felszerelve és az ikrek sok új barátot ismer meg, többek között Maddie-t, a pultost és babysittert, valamint Londont, a hoteltulajdonos elkényeztetett lányát. Mr Mosebynak, a szálloda vezetőjének bosszantására az ikrek játszótérré alakítják át a hotelt és a személyzet, illetve a vendégek akaratlanul résztvevőivé válnak a botrányos helyzeteknek, amelyeket kitalálnak.

Hétfőtől péntekig 14 órakor, hétvégén pedig 12 órakor találkozhatunk a fiúkkal a Disney Csatornán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük