Keletre nyit az Arenim Technologies a CryptTalk hívástitkosító szolgáltatás kínai nyelvű változatával. A nagyvállalati megoldásuk mellett komoly érdeklődésre számítanak az elmúlt év végén elkészült, az egyéni illetve kisvállalati felhasználóknak fejlesztett, online előfizethető CryptTalk megoldás iránt is. 

Keletre nyit az Arenim Technologies a CryptTalk hívástitkosító szolgáltatás kínai nyelvű változatával. A nagyvállalati megoldásuk mellett komoly érdeklődésre számítanak az elmúlt év végén elkészült, az egyéni illetve kisvállalati felhasználóknak fejlesztett, online előfizethető CryptTalk megoldás iránt is. 

A telefonhívások lehallgatása ellen megoldást kínáló CryptTalk szolgáltatás fejlesztője, az Arenim Technologies az angol és a magyar után készült el megoldásuk kínai nyelvű változatával.

 

„A világon minden tíz okostelefon felhasználóból három kínai, és a kelet-ázsiai országban igen jelentős, 50 millió körüli az iPhone tulajdonosok száma is. De nem csak az eszköz ellátottság miatt fontos számunkra ez a piac. A kínai vállalatok és a világ különböző pontjain működő kereskedelmi partnereik között áramló információk védelme minden résztvevő számára alapvető üzleti érdek" – mondja Kun Szabolcs, az Arenim Technologies vezérigazgatója.

 „Számítunk az anyaországon kívül élő, jelentős számú kínai kolónia érdeklődésére is, akik biztonságos módon szeretnének telefonhívásokat indítani."

 

2015-ben az Arenim Technologies a nemzetközi nyitásra fókuszál, jelenleg a partnerkapcsolatok kiépítésén dolgoznak Finnországban, Németországban és Dél-Afrikában. A CryptTalk szolgáltatása ebben az évben még további régiókban válik helyi nyelveken is elérhetővé.

 

 

A CryptTalk hazai fejlesztésű, egyedülálló hívástitkosítási megoldás, amely a legfejlettebb titkosítási és hitelesítési technológiákat felhasználva akadályozza meg a telefonbeszélgetések és rövid szöveges üzenetek lehallgatását. A CryptTalk biztosítja a felhasználók beszélgetéseinek visszafejthetetlenségét, és jogszerű megoldást kínál a magán- és üzleti kommunikáció védelmére.

 

A Kun Szabolcs és Megyeri Attila által alapított Arenim Technologies magyar start-upként indult, mára stockholmi operációs- és budapesti fejlesztőközponttal működő nemzetközi IT vállalattá vált. Az Arenim távközlési és IT-biztonsági megoldásait világszerte alkalmazzák, a cég által fejlesztett kommunikációs motorral folytatott hívások száma már 2012-re elérte a 100 milliót. A vállalat 2013-ban elnyerte az ISACA „Értékteremtés információbiztonsággal" díját, 2014-ben az EuroCloud partnerségi díját, a Közép-Európai Startup Awardsról (CESA) az év legjobb magyar startupjának és az év legjobb magyar cégalapítóinak odaítélt díjakat hozta el. A CryptTalk legfrissebb elismerései alapján az Arenim Technologies a 2014-es Innovációs Tech Show leginnovatívabb cége, a kelet-közép-európai régió legjobb pénzügyi-technológiai (Fintech) startupja, valamint a régió legjobb fejlesztői csapata. A CryptTalk ezen kívül az ITBN 2014 leginnovatívabb megoldása lett, míg az Arenim Technologies-t CTIA 2014-ben a világ 40 legjobb mobiltechnológiai cége közé választotta.

 

www.crypttalk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük