„Zsebmerevlemezt" mutat be a Verbatim: az 1,8 hüvelykes apróság 250 GB adat tárolására képes. A stílusos, fekete alumíniumborítású adattároló olyan kicsiny, hogy könnyedén megbújik egy nadrág-, vagy zakózsebben.

 

„Zsebmerevlemezt" mutat be a Verbatim: az 1,8 hüvelykes apróság 250 GB adat tárolására képes. A stílusos, fekete alumíniumborítású adattároló olyan kicsiny, hogy könnyedén megbújik egy nadrág-, vagy zakózsebben.

  • Kapacitás: 250GB
  • Méretek: 90 x 64 x 14 mm
  • Súly: 85g
  • Fekete erszény összehúzható zsinórral
  • Dmailer backup szoftver biztonsági mentéshez
  • Sync szinkronizáló szoftver

Azoknak, akik rendszeresen nagy mennyiségű adatot visznek magukkal, megbízható és könnyen hordozható megoldásokra van szüksége. A tenyérnyi, mindössze 85 gramm súlyú Verbatim Pocket Drive masszív fekete alumínium házának biztonságában éppen ezt az igényt elégíti ki.

Praktikus biztonsági mentés és adatszinkronizálás

Kicsiny mérete ellenére is kellemes megjelenése és nagy tárolókapacitása mellett a Pocket Drive előretelepítve tartalmaz biztonsági mentést és adatszinkronizálást ellátó szoftvereket is. Az adattitkosítást is biztosító Dmailer backup szoftverrel biztonsági mentéseket készíthetünk, míg a Verbatim Sync szoftver segítségével könnyen szinkronizálhatjuk az adatokat például az otthoni számítógép és a külső merevlemez között. A Sync szoftver minden fájltípussal működik, és e-mail fiókok, valamint böngésző adatok, például a kedvencek szinkronizálására is alkalmas – így nem csak minden fájlunk érhető el minden számítógépen, amin dolgozunk, de levelezésünk, és kedvenc weboldalaink is.

A Pocket Drive Windows 7, Vista és XP operácós rendszerekkel kompatibilis. A meghajtó elején kék LED jelzi az adatforgalmat.

  • – Pocket Drive meghajtónkkal azon felhasználók igényeit elégítjük ki, akiknek viszonylag nagy tárhelyre van szükségük egy extrakompakt, stabil és stílusos eszközben – mondta el Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA merevlemez üzletágának üzletfejlesztési menedzsere.

A zsebben is elférő külső adattároló 36.565 Ft-tól hazavihető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük