Az autósokat a tökéletes kiszolgálás mellett új kávéélmény is várja az OMV töltőállomásokon lévő VIVA kávézókban: ez az új, olasz pörkölésű VIVA kávé.

 

Az autósokat a tökéletes kiszolgálás mellett új kávéélmény is várja az OMV töltőállomásokon lévő VIVA kávézókban: ez az új, olasz pörkölésű VIVA kávé.

 

 „A kényelem és az élvezeti érték a két kulcsszó, amikor az autósok elvárásainak akarunk megfelelni. Folyamatosan fejlődnünk kell ahhoz, hogy mindig kiváló kávét kínálhassunk vásárlóinknak, színvonalas kiszolgálás keretében" – mondta Klaus Jürgen Schneider, az OMV AG kiskereskedelmi igazgatója. „Korunk kávéfogyasztója igényes, különleges érzéke van a minőséghez, és nagyra becsüli, ha a megfelelő légkört is megkapja a kávéfogyasztáshoz. Egy csésze jó kávé az öröm pillanatait jelenti a mindennapokban – és az OMV nagy fontosságot tulajdonít ezeknek a pillanatoknak. Naponta 1,3 millió vásárlót szolgálunk ki 9 ország 1400 OMV töltőállomásán. Évente 30 millió csésze kávét fogyasztanak nálunk. Évek óta sokat invesztálunk abba, hogy jó kávét ihassanak nálunk a vásárlók, a lehető legjobb körülmények között" – magyarázta Schneider.

 

Az új VIVA kávé a híres, nagy hagyományokkal rendelkező Gimoka kávépörkölőiből származik, amelyek a Comói-tó mellett találhatók. A VIVA kávé fejlesztői csapata, amelyet külön erre a célra meghívott baristák is erősítettek, fél éven keresztül dolgozott egy új kávékeveréken. Az eredmény: a legjobb minőségű kávészemek gondosan pörkölve, különleges és kiegyensúlyozott aromával, finom crema-val, vagyis krémes kávéhabbal a tetején, röviden: kávézás felsőfokon.

 

Alberto Pipan, a Gimoka fejlesztési és minőségirányítási vezetője elmondta: „Az utolsó néhány hónap mindannyiunk számára nagy kihívást jelentett, sokat dolgoztunk a részleteken és az árnyalatokon, hogy megkapjuk a végső ízt és állagot, amelyet most már a vásárlóinknak is kínálhatunk. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk a végeredményre – a tesztelés során az új VIVA kávé nagy tetszést aratott a vásárlók és töltőállomás partnerek körében."

 

 

Az új VIVA kávé csak az OMV töltőállomásain lévő VIVA kávézókban kapható. A töltőállomásokon lévő VIVA kávézók munkatársai nagy gondossággal készítik el a friss kávékat, legyen az espresso, cappuccino vagy latte macchiato. És természetesen valamennyi kávé elvihető (coffee-to-go) változatban is kapható.

 

„A VIVA kávé szakértői tisztában vannak a kávéfőző-gép pontos beállításának, a megfelelő hőmérsékletnek és a tejhab helyes elkészítésének fontosságával. A VIVA kávézók valamennyi munkatársa alapos képzésben részesül annak érdekében, hogy mindig a legjobb minőségben szolgálják fel a kávéinkat. Így érjük el azt, hogy az új VIVA kávé igazi élményt jelentsen a vásárlóink számára" – hangsúlyozta Wilfried Gepp, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója.

 

A VIVA kávé bevezetésével az OMV tovább erősíti minőségi szolgáltató jellegét a töltőállomások piacán, és különleges örömet szerez azoknak a kifinomult ízlésű kávérajongóknak, akik útközben is szeretnének hódolni szenvedélyüknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük