Az itbusiness című infokommunikációs hetilap 2008 januárjától új kiadó gondozásában jelenik meg. A hazai piacon közel öt éve jelenlevő mértékadó kiadvány alapítói és kiadói jogait – az anyavállalat Vogel Burda Holding jóváhagyásával – a Vogel Burda Communications Kft.-től az IT-BUSINESS Publishing Kft. vásárolta meg.

 

Az itbusiness című infokommunikációs hetilap 2008 januárjától új kiadó gondozásában jelenik meg. A hazai piacon közel öt éve jelenlevő mértékadó kiadvány alapítói és kiadói jogait – az anyavállalat Vogel Burda Holding jóváhagyásával – a Vogel Burda Communications Kft.-től az IT-BUSINESS Publishing Kft. vásárolta meg.

A továbbiakban a lap vezető munkatársainak tulajdonában álló, újonnan létrejött kiadó jogosult a magazin teljes portfóliójának kiadására. Vagyis a nyomtatott magazinok, könyvek, azok online változatai mellett valamennyi hírlevelet és évkönyvet is publikálja. A szerződés értelmében az IT-BUSINESS Publishing Kft. jogosult az újság által alapított díjak további adományozására, valamint a magazinhoz kötődő rendezvények szervezésére.

Walitschek Csilla, a Vogel Burda Communications Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a magazin idei utolsó száma 2007. december 15-én jelenik meg, s a szerződés értelmében az IT-BUSINESS Publishing Kft. gondozásában az első lapszám legkorábban 2008. január 15-én juthat el az előfizetőkhöz. Az ügyvezető kifejezte örömét, hogy az anyavállalat döntését követően az itbusiness magazint azok a kollégák készítik, akik a hetilap 2003. február 5-i indulása óta részt vettek ebben a munkában.

Sziebig Andrea, a magazin alapító-főszerkesztője – egyben az IT-BUSINESS Publishing Kft. ügyvezetője – kifejtette: 5 éve van jelen a hazai it-médiapiacon az itbusiness, és ez a brand igen jó reputációnak örvend. A kiadóból való kiválást követően további töretlen sikerre számítanak, hisz változatlan szerkesztőséggel és értékesítési csapattal folytatják a munkát, állítják elő a termék- és szolgáltatási portfólió valamennyi elemét, s törekszenek arra, hogy minél jobban kihasználják a termékek és a szolgáltatások közötti erős szinergiákat.

 Az IT-BUSINESS Publishing Kft. portfóliója

Az IT-BUSINESS Publishing Kft. 2007 novemberében alakult meg. A Vogel Burda Communications Kft.-től megvásárolt alapítói és kiadói jogok a következő portfólióelemekre vonatkoznak:

Nyomtatott kiadványok   – itbusiness, infokommunikációs hetilap üzleti döntéshozóknak

– itsecurity, az informatikai biztonság lapja 

Domének   – itbusiness.hu

– itsecurity.hu 

Hírlevelek   -itbusiness today, felsővezetői napi összefoglaló

– itsecurity today, az informatikai biztonság, információbiztonság napi hírlevele

– itbusiness government, üzleti és közigazgatási döntéshozóknak szóló kormányzati infokommunikációs heti hírlevél

– itbusiness medical, az üzleti és egészségügyi döntéshozóknak szóló összefoglaló heti hírlevél

– itbusiness products, üzleti és technológiai döntéshozóknak szóló összefoglaló a hét legfontosabb termékbejelentéseiből

– itbusiness mobile, mobiltartalom-szolgáltatás, az itbusiness today napi online hírlevél mobilon elérhető változata 

Könyvek   -Anno, az esztendő krónikája az itbusiness szerkesztőinek tollából (évkönyv)

– Nagykönyv, főbb szereplők, tények és számok a hazai ict-piacról (évkönyv)

– Source Books sorozat, kézikönyvek felsővezetőknek és technológus szakembereknek

Rendezvények

– itbusiness club, független platform, ahol felsővezetők cserélnek eszmét egymással

– inside itbusiness, hagyományos szezonnyitó fogadás, ahol az üzleti élet jeles képviselői, az informatikai és a telekommunikációs szektor döntéshozói és a kormányzat képviselői találkoznak egymással exkluzív környezetben 

Díjak   – leadership award, innovációs díj project- és termékfejlesztés témakörében (évente egy alkalommal adják át)

– véleményformálói díj, a szerkesztőség és az olvasók szavazata dönti el, hogy melyik felsővezetőnek adnak a legtöbbet a véleményére (évente egy alkalommal adják át) 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük