2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Klikkelj, nyomtass, repülj! Beszállókártya az otthoni számítógépről

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/7281"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Lufthansa_jpg.thumbnail.jpg" border="0" width="92" height="100" /></a></span>Otthonról intézhetik repülőútjuk előkészületeit a Lufthansa utasai mostantól már Magyarországon is. Az úticél kiválasztása, online foglalás, check-in és a beszállókártya kinyomtatása - mindezeket már egy irodai vagy otthoni számítógép segítségével is megteheti az utazni vágyó internetező. <p>

lufthansa jpg.thumbnailOtthonról intézhetik repülőútjuk előkészületeit a Lufthansa utasai mostantól már Magyarországon is. Az úticél kiválasztása, online foglalás, check-in és a beszállókártya kinyomtatása – mindezeket már egy irodai vagy otthoni számítógép segítségével is megteheti az utazni vágyó internetező.

lufthansa jpg.thumbnailOtthonról intézhetik repülőútjuk előkészületeit a Lufthansa utasai mostantól már Magyarországon is. Az úticél kiválasztása, online foglalás, check-in és a beszállókártya kinyomtatása – mindezeket már egy irodai vagy otthoni számítógép segítségével is megteheti az utazni vágyó internetező.

A Lufthansa utasai, akik online beszállókártya birtokában vannak és csak egy kézitáskával utaznak, a repülőtéren egyenesen a biztonsági ellenőrzés felé vehetik az irányt, ezáltal nagyobb rugalmasságot élvezhetnek és időt takaríthatnak meg.  A csomagokkal utazók a legtöbb Lufthansa állomáson külön csomagfeladási pultokhoz léphetnek, így gyorsan és kényelmesen adhatják fel csomagjaikat.

A beszállókártya elkészítése gyerekjáték a repülni vágyók számára: a http://www.lufthansa.com/ oldalon külön ablakban jelenik meg a kitöltött beszállókártya az utas nevével, a kívánt úticéllal, a járat számával, a repülés időpontjával, az azonosítást elősegítő vonalkóddal. Egy kattintás és már kezébe is veheti az ember a beszállókártyáját. Az így kinyomtatott beszállókártya tulajdonosa jogosulttá válik a kapukhoz történő közvetlen belépésre.

Magyarországon október közepétől érhető el a szolgáltatás.

Lufthansa a legtöbb utast szállító klasszikus légitársaság, amely Magyarországon 20 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik: járatain 78 ország 192 célállomására lehet eljutni. A Lufthansa mindenki számára magas színvonalú utazási lehetőséget biztosít a világ bármely táján. 2006-ban intenzívebb magyarországi jelenlétével egyre népszerűbbé válik a hazai és a diszkont légitársaság-ok mellett.

A társaság regionális központja Budapest. A közel 700 alkalmazottat foglalkoztató Lufthansa konszernt Magyarországon négy tagvállalat képviseli: Lufthansa Passage Airline, Lufthansa Systems, Lufthansa Cargo, Lufthansa Technik. A légitársaság Budapestről naponta 16 közvetlen járatot indít Németországba, az elmúlt évben utasforgalma Ferihegyen meghaladta a 620 ezer főt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.