2024.május.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Klub18 a Víz, Zene, Virág Fesztiválon

3 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/51397"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image3_177.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="48" /></a></span>A tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál idén ünnepli felnőttkorba lépését,  hiszen 2011-ben már 18. alkalommal kerül megrendezésre. A fesztivál kiemelt figyelmet fordít kortársaira: aki idén ünnepli a  tizennyolcadik születésnapját, ingyen léphet be a rendezvényre. A  fiatalokat külön programokkal is várják a szervezők.</p><p>

image3 177.thumbnailA tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál idén ünnepli felnőttkorba lépését,  hiszen 2011-ben már 18. alkalommal kerül megrendezésre. A fesztivál kiemelt figyelmet fordít kortársaira: aki idén ünnepli a  tizennyolcadik születésnapját, ingyen léphet be a rendezvényre. A  fiatalokat külön programokkal is várják a szervezők.

image3 177.thumbnailA tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál idén ünnepli felnőttkorba lépését,  hiszen 2011-ben már 18. alkalommal kerül megrendezésre. A fesztivál kiemelt figyelmet fordít kortársaira: aki idén ünnepli a  tizennyolcadik születésnapját, ingyen léphet be a rendezvényre. A  fiatalokat külön programokkal is várják a szervezők.


A 18. év vízválasztó egy fiatal életében: a nagybetűs életbe lépéssel  nemcsak felelősség zuhan a vállára, de erre az időszakra tehető a  pályaválasztás, a továbbtanulás, vagy a munkába állás ideje is. A Víz,  Zene, Virág Fesztivál ezért – egy kis lazításként – felajánlja a  felhőtlen, ugyanakkor kulturált időtöltés lehetőségét, és ingyen  belépéssel ajándékozza meg a 18. születésnapjukat idén ünneplőket. Az érintetteknek a belépéskor kell igazolni életkorukat, és máris  díjmentesen jól érezhetik magukat.

A fesztivál emellett önálló programokkal várja őket, a szervezők külön
jelezték az érdeklődésükre leginkább számot tartó eseményeket. Érdemes résen lenni a színpadok környékén is, hiszen a szülinaposok a koncertek között – további játékokon keresztül – újabb nyereményekkel gazdagodhatnak. A fesztivál facebook-oldalán pedig mobilvideó-verseny indul, ahol a szervezők ,,Az én fesztiválom" témában várják a fiatalok legfeljebb félperces helyszíni beszámolóit. A legjobb alkotás feltöltője a Telenor jóvoltából egy értékes okostelefonnal térhet majd haza a rendezvényről.

A Klub18 mögött nem titkolt cél a fiatalabb generációk felé való  nyitás. A Víz, Zene, Virág Fesztivál nem a könnyűzenei fesztiváloknak  kíván versenytársa lenni, hanem a kulturált szórakozás, a tartalmas,  értékeket hordozó szabadidőtöltés lehetőségét szeretné felmutatni. És bár a százezer látogatót fogadó esemény elsősorban a családosok  kedvelt rendezvénye, nem szabad elfelejteni, hogy a ma 18 évesekből lesznek évek múlva a fiatal felnőttek, majd a családosok, akik így a  későbbiekben már ismerősként térhetnek vissza a Víz, Zene, Virág  Fesztiválra.

A fesztivál részletes programja elérhető a rendezvény honlapján, a  www.tataifesztival.hu oldalon, illetve érdemes figyelemmel kísérni az  esemény facebook oldalát is – már csak az oda felkerülő videók miatt is.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.