2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kolbászárverés bevételéből 400 ezer forintot kapott egy csabai cukorbeteg fiú

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65520"><img class="image image-preview" src="/files/images/kf_0.preview.jpg" border="0" width="214" height="142" /></a></span>400 ezer forint gyűlt össze az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Csabai Kolbászfesztivál jótékonysági kolbászárverésén egy 19 éves cukorbeteg fiú javára. A fesztiválon az alapítvány egészségügyi szűrést is tartott.</p> <p> 

kf 0.preview400 ezer forint gyűlt össze az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Csabai Kolbászfesztivál jótékonysági kolbászárverésén egy 19 éves cukorbeteg fiú javára. A fesztiválon az alapítvány egészségügyi szűrést is tartott.

 

kf 0.preview400 ezer forint gyűlt össze az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Csabai Kolbászfesztivál jótékonysági kolbászárverésén egy 19 éves cukorbeteg fiú javára. A fesztiválon az alapítvány egészségügyi szűrést is tartott.

 

Több mint 400 ezer forint gyűlt össze az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Csabai Kolbászfesztivál közös jótékonysági árverésén. A szárazkolbászokból álló, öt méteres kerítés licitjét a népszerű rádiós, Rákóczi Feri vezényelte le, a befolyt összeget pedig Pataki Zita, az RTL Klub időjárás-jelentője adta át Almási Máténak, aki 6 éves kora óta cukorbeteg. A 19 éves békéscsabai fiú egy Dr. Hu vérnyomásmérőt is átvehetett, melyet a Teva Magyarország ajánlott fel a számára.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány emellett egész nap várta a fesztiválozókat vércukor -, vérnyomás- és koleszterinméréssel a Csabai Kolbászfesztiválon. A vércukormérést a Dcont Trend gyártója, a 77 Elektronika Kft., a vérnyomásmérést a Dr. Hu vérnyomásmérőket forgalmazó Teva Magyarország Zrt., a koleszterinmérést pedig az Accutrend forgalmazója, a Roche Magyarország támogatja.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, 2012-ben először, júniustól novemberig az ország legnagyobb fesztiváljait látogatta végig, hogy több ezer ember vércukorszintjét, vérnyomását és koleszterinszintjét mérje meg. Az „egycseppes" sátrakkal útba ejtette a Szigettől a Víz, Zene, Virág Fesztiválon át a VOLT-ig az ország számos nagy rendezvényét, és ingyenes egészségügyi szűrést, valamint szakmai tanácsadást kínált. A szűrés lehetőséget ad az egészségi állapot ellenőrzésére, a különböző betegségek esélyének, illetve az azokkal járó kockázatoknak a felmérésére. A szűrési eredmény nem diagnózis, de akinek eltérnek az értékei a kívánatostól, azt orvoshoz itányítják az alapítvány szakemberei.

Az alapítvány célja, hogy a fesztiválok közönségét, a fiatalokat szólítsa meg, és akkor kínáljon lehetőséget a szűrésre, amikor minden az élet élvezetéről szól.

Az Egyszer Élünk Körút utolsó állomása a Sanoma Egészség Nap Budapesten, november 11-én.

 

www.egycseppfigyelem.hu

www.cukkerberg.blog.hu

www.facebook.com/egycseppfigyelemalapitvany

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.