Ilyen sem volt még Magyarországon: az apróhirdetési portál a sikeres ingatlanvásárlás vagy lakásbérlet nyélbe ütése után el is költözteti felhasználóit az új helyre. Sőt, diákok számára is született megoldás a nyári albérletfenntartási problémákra: olcsón tárolhatják dobozaikat az új szemeszterig.

 

Ilyen sem volt még Magyarországon: az apróhirdetési portál a sikeres ingatlanvásárlás vagy lakásbérlet nyélbe ütése után el is költözteti felhasználóit az új helyre. Sőt, diákok számára is született megoldás a nyári albérletfenntartási problémákra: olcsón tárolhatják dobozaikat az új szemeszterig.

 

A Jófogás 2,2 millió számú hirdetése közül több mint 500 ezer az ingatlan kategóriában található. Ez a szám óriási, gyakorlatilag elsőbbséget biztosít az oldalnak a legnagyobb, kimondottan lakás és ház eladásra szakosodott site-okkal szemben. A fejlesztések folyamatosak ebben a divízióban: legutóbb például egy olyan ingatlanos applikációt adtak ki, ahol térképes nézetben is lehet keresni, és egyetlen gombnyomással időpontot egyeztetni a tulajdonossal. Viszont ha megtörtént az üzlet, legyen az lakásvétel vagy bérlés, a legnehezebb feladat, a költözés még hátra van. 

 

Innen jött az ötlet, hogy együttműködésre lépjünk a Kevin Movers-szel, hiszen olyan partnert kerestünk, amelyik csúcsminőséget kínál a szakterültén, hogy biztonságban tudhassuk a felhasználóinkat. A Jófogáson a tavalyi számokhoz képest 120%-kal nőtt az eladásra kínált ingatlanok száma, és májusban is mi voltunk a 3. leglátogatottabb magyar weboldal, megelőzve így komoly hírsite-okat és szórakoztató oldalakat. Ez ösztönöz minket arra, hogy folyamatos innovációban gondolkodjunk – mondja Palocsay Géza, a Jófogás ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy kötelességüknek érzik, hogy felhasználóik lojalitását a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal erősítsék.

 

Akik tehát az apróhirdetési oldalon keresnek eladó vagy kiadó lakást, ugyanitt magát a költöztetést is megrendelhetik, vagy éppen a takarítást, miután kiürítették a lakást, vagy mielőtt beköltöznének az újba. A diákoknak is megoldódni látszik az a problémája, hogy hol tárolják a cuccaikat a nyári kiköltözés idejére: egy erre rendszeresített raktárban. Nagy meglepetés pedig senkit nem érhet, hiszen egy kalkulátor segítségével előre és pontosan kiszámíthatók a költségek, illetve fix csomagáras szolgáltatások is elérhetőek, például diákok költöztetése egyik albérletből a másikba kb. 10.000 forintba kerülnek.

 

Nagyon tetszett a Jófogás hozzáállása az ingatlanpiaci változásokhoz. Látva, hogy a felhasználóik érdekeit figyelemben tartva, mennyire gyorsan reagálnak a kihívásokra, örömmel vágtunk bele az együttműködésbe. Mivel számunkra is alapvető érték a biztonság és a garancia, ezért nem volt kérdés, hogy szeretnénk egy ilyen erős és megbízható márka mellé állni – mondta a megállapodással kapcsolatban Sűrű Krisztián, a Kevin Movers Kft. Ügyvezetője, aki maga is az innovatív megoldások híve, költöztetési és az ehhez kapcsolódó kényelmi szolgáltatásaival így emelkedett ki 20 év alatt fokozatosan a versenytársai közül.

 

A Jófogás és a Kevin Movers új szolgáltatása az év második felétől lesz elérhető a piacon.

 

http://www.jofogas.hu

http://www.kevinmovers.hu/hu

 

Lantzai József 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük