2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Korábbi híradásainktól eltérően egy héttel később rendezik meg a Budapesti Pálinkafesztivált.

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/80151"><img class="image image-_original" src="/files/images/palinka%20(1)_0.jpg" border="0" width="482" height="177" /></a></span>Több alkalommal írtunk a fesztiválról, bemutatva az érdekességeket, pálinkákat de az időjárás közbeszólt és a meghirdetett dátum helyett 2014. május 22-25. között várja látogatóit a belvárosi rendezvény. <p> 

Több alkalommal írtunk a fesztiválról, bemutatva az érdekességeket, pálinkákat de az időjárás közbeszólt és a meghirdetett dátum helyett 2014. május 22-25. között várja látogatóit a belvárosi rendezvény.

 

Több alkalommal írtunk a fesztiválról, bemutatva az érdekességeket, pálinkákat de az időjárás közbeszólt és a meghirdetett dátum helyett 2014. május 22-25. között várja látogatóit a belvárosi rendezvény.

 

Új időpontban, május 22-25. között rendezik meg a IX. Budapesti Pálinkafesztivált, a Városháza Parkban. Az eredeti időpontban várható esős időjárás miatt a szervezők egy héttel későbbre csúsztatták a több mint 400 párlatot felvonultató belvárosi eseményt.

A helyszín ugyanaz, az időpont változik. A várható rendkívül esős, hideg időjárás miatt a szervezők, egy héttel későbbre csúsztatják a Budapesti Pálinkafesztivál időpontját.

 

Annak érdekében, hogy a látogatók zavartalanul élvezhessék a közel 30 kiállító több mint 400 féle párlatát a négy napos eseményt május 22-25. között tartják meg a Városháza Parkban.

 

Az Év Körtepálinkáját, körtés ínyencségeket, pálinkakülönlegességeket és egyedi zenés programokat felvonultató esemény szeretettel várja látogatóit az új időpontban.

 

2014. május 22-25.

Budapesti Pálinkafesztivál

Városháza Park

 

http://budapestipalinkafesztival.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.