2022.05.18.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Korlátlan Facebook és Twitter a kártyás Telenorosoknak Karácsonyra

2 min read
<span class="inline inline-left"><a href="/node/97275"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_1151.jpg" border="0" width="199" height="253" /></a></span>Minden kártyás ügyfelét megajándékozza a Telenor a karácsonyi időszakban: korlátlanul használható a Facebook, Facebook Chat, WhatsApp és Twitter a MyChat szolgáltatással, ráadásként extra 250 MB adatkerettel 30 napig, mindössze 1500 forint egyenlegfeltöltés esetén.

Minden kártyás ügyfelét megajándékozza a Telenor a karácsonyi időszakban: korlátlanul használható a Facebook, Facebook Chat, WhatsApp és Twitter a MyChat szolgáltatással, ráadásként extra 250 MB adatkerettel 30 napig, mindössze 1500 forint egyenlegfeltöltés esetén.

Minden kártyás ügyfelét megajándékozza a Telenor a karácsonyi időszakban: korlátlanul használható a Facebook, Facebook Chat, WhatsApp és Twitter a MyChat szolgáltatással, ráadásként extra 250 MB adatkerettel 30 napig, mindössze 1500 forint egyenlegfeltöltés esetén.

Az ünnepi ajánlattal a Telenor kártyás ügyfeleinek kedvez: ha 2016. január 27-ig legalább 1500 forinttal feltöltik egyenlegüket, egyszeri alkalommal, díjmentesen aktiválhatják a MyChat szolgáltatást. A MyChat szolgáltatással a Telenor kártyás ügyfeleinek a megrendeléstől számított 30 napon át korlátlanul érhető el a Facebook, a WhatsApp üzenőprogram és a Twitter mikroblog-szolgáltatás – akár alkalmazásból, akár a telefon böngészőjéből csatlakoznak ezekhez, használata nem terheli az ügyfelek adatkeretét.

A közösségi oldalakon gyakran szerepelnek külső weboldalakra mutató linkek, ezek megnyitásához a Telenor a MyChat szolgáltatásban további 250 megabájt, tetszőleges célra felhasználható, belföldi hipernetes adatforgalmat biztosít, amelynek aktuális felhasználtságáról a MyTelenor nevű online felületen vagy a MyTelenor okostelefon alkalmazásban bármikor tájékozódhatnak, de SMS-ben is figyelmeztetést kapnak, ha elhasználták az adatkeret 80 százalékát.

A MyChat szolgáltatást nagyon egyszerűen aktiválhatják a Telenor kártyás ügyfelei, az 1500 forintos feltöltés megtörténtéről tájékoztató SMS-re válaszolva kell elküldeniük (idézőjelek nélkül) a "MYCHAT"üzenetet. A csomag aktiválásáról szöveges üzenetben kapnak megerősítést. A 30 nap leteltét követően a kártyás ügyfelek egyszeri vagy megújuló havidíjú adatjeggyel tudnak mobilinternetezni. A MyChat szolgáltatás nem rendelhető meg az olyan tarifacsomagokhoz, melyek kizárólag adatforgalom lebonyolítására és SMS küldésére alkalmasak (pl. Hipernet Praktikum).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.