2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Közel 60, a Filmszemlére nevezett alkotás a T-Home IPTV Videotékában és az [origo] Tékában

2 perc olvasás
<em><span class="inline inline-left"><a href="/node/15258"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/800px-T-Home_Logo.svg.thumbnail.png" border="0" alt="www.t-home.hu" title="www.t-home.hu" width="100" height="18" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.t-home.hu/">www.t-home.hu</a> </strong></span></span>A 41. Magyar Filmszemle főtámogatójaként a T-Home díjat ajánl fel a kategóriájában nyertes TV film rendezőjének, valamint IPTV Videotékájában ízelítőt kínál a seregszemle alkotásaiból.</em><br />

www.t-home.huwww.t-home.hu A 41. Magyar Filmszemle főtámogatójaként a T-Home díjat ajánl fel a kategóriájában nyertes TV film rendezőjének, valamint IPTV Videotékájában ízelítőt kínál a seregszemle alkotásaiból.

www.t-home.huwww.t-home.hu A 41. Magyar Filmszemle főtámogatójaként a T-Home díjat ajánl fel a kategóriájában nyertes TV film rendezőjének, valamint IPTV Videotékájában ízelítőt kínál a seregszemle alkotásaiból.

 

  A T-Home TV és internet szolgáltatóként kiemelt céljának tekinti a képernyőkhöz kötődő vizuális műfajok, így a filmművészet támogatását.

Szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél több magas színvonalú magyar filmes produkció jöjjön létre, ezért az idei filmszemle „Legjobb TV film" kategóriájának nyertese számára 3 millió forintos díjat ajánl fel, amelyet a díjnyertes film rendezője következő filmje finanszírozására használhat fel.

Annak érdekében, hogy a kortárs magyar filmek minél szélesebb közönségrétegekhez eljuthassanak, a T-Home IPTV szolgáltatásán keresztül már a szemle ideje alatt számos, a Filmszemlén versenyben lévő, illetve nevezett, de versenybe nem került alkotás elérhető lesz az előfizetők számára.

A T-Home IPTV Videotékában tehát a T-Home IPTV előfizetők, az [origo] internetes tékájában pedig bármely regisztrált felhasználó a magyar filmkészítők legújabb munkáiból válogathat 2010.  február 2. és 8. között.

A közel 60 filmet számláló kínálatban szerepel nagyjátékfilm, TV filmek, számos dokumentum-, tudományos ismeretterjesztő és kisjátékfilm, melyek túlnyomó többsége díjmentesen tekinthető meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.