1 millió forintot adományozott a Heim Pál Gyermekkórháznak A Közösség Szíve – a CBA és a Procter & Gamble rászoruló gyermekek megsegítését célzó közös jótékonysági kezdeményezése – idei első programja keretében abból a 10 millió forintból, amelyet a fogyasztók jóvoltából gyűjtött össze és 10 kórház gyermekosztálya között oszt szét.

 

1 millió forintot adományozott a Heim Pál Gyermekkórháznak A Közösség Szíve – a CBA és a Procter & Gamble rászoruló gyermekek megsegítését célzó közös jótékonysági kezdeményezése – idei első programja keretében abból a 10 millió forintból, amelyet a fogyasztók jóvoltából gyűjtött össze és 10 kórház gyermekosztálya között oszt szét. A tegnapi napon 2008 augusztus 26..-án,  ünnepélyes keretek között átadott 1 milló forintos támogatásból a Heim Pál Gyermekkórház berendezi az új, 80 ágyas G épület betegszobáinak egy részét.

A CBA és a Procter & Gamble a közösség erejében bízva indította útjára A Közösség Szíve jótékonysági kezdeményezését. Az idei a program harmadik éve, melynek keretében ezúttal a gyermekek gyógyulásához kívánnak hozzájárulni. Idén ott segít a CBA és a Procter & Gamble, ahol talán a legnagyobb szükségük van rá a gyerekeknek: kórházak gyermekosztályainak juttatnak támogatást.

Az országos gyűjtőakció keretében minden vásárlónak lehetősége nyílt arra, hogy hozzájáruljon lakóhelyéhez legközelebb eső gyermekosztály betegeinek gyógyulásához, hiszen április, május és június hónapokban az akcióban szereplő, CBA üzletekben megvásárolt Procter & Gamble termék árából 10, 20 illetve 30 forint került A Közösség Szíve virtuális kalapjába.

„Örömmel tölt el minket, hogy A Közösség Szíve a fogyasztók jóvoltából 2008-ban is tovább dobog, és hogy ilyen jelentős összeget sikerült összegyűjtenünk. Őszintén reméljük, hogy ezzel a támogatással – melyet az egyes intézmények saját belátásuk szerint használhatnak fel – hozzájárulhatunk több értékes kórházi berendezés beszerzéséhez és a kórházi körülmények javításához, amellyel megkönnyíthetjük a gyerekek kórházi tartózkodását" – mondta el Karancsi Zsolt, a Procter & Gamble Vállalati Kapcsolatok Menedzsere.

„A Közösség Szíve programja keretében kapott 1 millió forintos támogatásnak köszönhetően be tudjuk rendezni az új G épület betegszobáinak egy részét. Ez az új 80 ágyas épületünk elsősorban belgyógyászati jellegű részlegeknek ad helyet és 5 szinten biztosítja korszerű, európai színvonalon a gyermekek ellátását." – mondta el Dr. Harmat György a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója.

Az ünnepélyes átadást követően A Közösség Szíve az Alma zenekar vidám zenés műsorával is kedveskedett a gyerekeknek, akik nagyon élvezték az előadást, amely egy kis vidámságot varázsolt a kórház komor falai közé.

http://www.akozossegszive.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük