A textilmenedzsment ágazat egyik  európai vállalata, a MEWA ügyfelei számára már Magyarországon is biztosítja új internetes ügyfélportálját.

 

A textilmenedzsment ágazat egyik  európai vállalata, a MEWA ügyfelei számára már Magyarországon is biztosítja új internetes ügyfélportálját.

 

A rendszer lehetővé teszi, hogy a MEWA ügyfelei a rendszerbe való bejelentkezést követően megváltoztassák adataikat, kapcsolattartót válasszanak, ügyfélelégedettségi mérésben vegyenek részt és egyes dokumentumokat letölthessenek. A myMEWA ügyfélportál webáruházában az ügyfelek egyetlen kattintással megtalálják a „World Wide Work by MEWA" márkanévvel fémjelzett munkavédelmi és műszaki cikkek teljes választékát és a nap 24 órájában megrendelhetik azokat. Ezen kívül minden hónapban akciós áruk kínálatából is válogathatnak.

 

A MEWA elsősorban fémfeldolgozó-, autó- és nyomdaipari üzletágból származó magyarországi ügyfeleit szolgálja ki törlőkendőkkel, olajfogó szőnyegekkel, valamint környezetkímélő gépalkatrésztisztító berendezésekkel; mindezt teljes körű szolgáltatás keretében teszi, hiszen a MEWA felel a törlőkendők megfelelő tisztításért, ha szükséges, cseréjéért illetve a berendezések rendszeres karbantartásáért. A vállalat emellett „World Wide Work by MEWA" márkajelzéssel ellátott munkavédelmi eszközökkel, védőszemüvegekkel- és kesztyűkkel valamint fülvédőkkel is ügyfelei rendelkezésére áll. A vállalat partnerei a myMEWA.com ügyfélportál segítségével már interneten keresztül is intézhetik megrendeléseiket, és figyelemmel kísérhetik azok sorsát.

 

„Ügyfeleink számára a myMEWA ügyfélportál forró drót a MEWA-hoz, amely termékvilágunkhoz igazán kényelmes és egyszerű hozzáférést tesz lehetővé"- emelte ki Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

 

A MEWA Európa-szerte 42 telephelyen nyújt teljes körű szolgáltatást vállalati partnereinek, akiket munka- és védőruhákkal, törlőkendőkkel, olajfogó és lábtörlő szőnyegekkel, gépalkatrésztisztító berendezéssel valamint „World Wide Work by MEWA" márkajelzéssel ellátott munkavédelmi eszközökkel lát el.

 

A MEWA kínálatát mutatja be a „red dot award: communication design 2012" nevű formatervezési díjjal kitüntetett „Ötlet textilből, ember és környezete számára" című film, amely további filmekkel együtt a www.youtube.com/user/mewade címen található.

A MEWA a Twitteren magyarul: twitter.com/mewa_hu

 

https://www.mymewa.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük