2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Különleges együttműködést kötött a Viacom és a Tumblr

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78650"><img class="image image-_original" src="/files/images/via%20(1).jpg" border="0" width="456" height="159" /></a></span>Exkluzív partneri együttműködés született meg a világ egyik legbefolyásosabb szórakoztatóipari nagyhatalma, a Viacom és az napjaink egyik legnépszerűbb mikroblog- szolgáltatója, a Tumblr között.</p> <p> 

Exkluzív partneri együttműködés született meg a világ egyik legbefolyásosabb szórakoztatóipari nagyhatalma, a Viacom és az napjaink egyik legnépszerűbb mikroblog- szolgáltatója, a Tumblr között.

 

Exkluzív partneri együttműködés született meg a világ egyik legbefolyásosabb szórakoztatóipari nagyhatalma, a Viacom és az napjaink egyik legnépszerűbb mikroblog- szolgáltatója, a Tumblr között.

 

A 2014-es Upfronts alatt a Viacom csak a Tumblrre szánt kampányokkal jelentkezik, amelyek a cég tévés portfóliójának legsikeresebb sorozatait és műsorait támogatják majd – elsőként az április 13-án megrendezésre kerülő MTV Movie Awards gálát. A médiavállalat további, hazánkban is elérhető csatornái, a Nickelodeon, a Comedy Central, az MTV, a VH1 és a VIVA is profitálnak majd az együttműködésből.

 

Eddig példa nélküli együttműködést kötött a tévés nagyhatalom, a Viacom és a közkedvelt mikroblog- szolgáltató, a Tumblr amelynek részeként vadiúj tartalmakkal látják el a blogszolgáltató közösségét a médiavállalat tévécsatornáinak képviselői. Ráadásul televíziós frontos igen fontos időszakban, hiszen közeleg a 2014-es Upfronts, amely alatt a tévécsatornák prezentálják az újságíróknak és a reklámozóknak friss és visszatérő sorozataikat, színészek és készítők állnak a szakma elé.

 

A nagyszabású kampány az MTV Movie Awardsszal veszi kezdetét.

A blockbuster filmeket díjazó filmes gála előtt, alatt és után képeket, exkluzív tartalmakat és animációs gifeket publikál majd az MTV a Tumblren, amelyek szorosan kapcsolódnak a leglazább amerikai mozis díjátadóhoz. A kampány alatt az olvasóközönség és a bloggerek megismerkedhetnek az MTV Movie Awards legjobb pillanataival, a díjátadókkal, a jelöltekkel és a győztesekkel is egyaránt.

 

A 2013-as MTV Movie Awards igazi social media siker volt, a közösségi felületeken a show 3 milliónál is több említést kapott 1,1 millió felhasználótól, a Legjobb hős kategóriában ráadásul 3,5 millió szavazat érkezett a legnagyobb filmőrültektől.

A Viacom portfólió 2009 óta több mint 40 bloggal és 3 millió követővel képviselteti magát a Tumblren. A globális cég évről-évre erősödik a közösségi médiában, eddig soha nem látott, exkluzív kampányával pozícióját kívánja erősíteni, tévés vetélytársait maga mögé utasítva.

 

http://www.viacom.com/

https://www.tumblr.com/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.