2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Különleges hétvégi maraton a gyerekcsatornán

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/98286"><img class="image image-preview" src="/files/images/szellemes.preview.jpg" border="0" width="482" height="545" /></a></span>A négyzetre emeli a szellemességet a Nickelodeon. Remek vasárnapi programot ajánl a Nickelodeon az egész családnak, ahol szuperhősök és természetfeletti lények közös erővel emelik a négyzetre a szellemességet. </p> <p> 

A négyzetre emeli a szellemességet a Nickelodeon. Remek vasárnapi programot ajánl a Nickelodeon az egész családnak, ahol szuperhősök és természetfeletti lények közös erővel emelik a négyzetre a szellemességet.

 

A négyzetre emeli a szellemességet a Nickelodeon. Remek vasárnapi programot ajánl a Nickelodeon az egész családnak, ahol szuperhősök és természetfeletti lények közös erővel emelik a négyzetre a szellemességet.

 

Poénhegyek és izgalmas kalandok több mint 6 órán keresztül, január 24-én hazánk legnézettebb gyerekcsatornáján. Pattogatott kukorica a kézbe és irány a kanapé!

A természetfeletti erők és a szuperképességek vasárnap egy teljes délután erejéig átveszik az uralmat a gyerekek kedvenc csatornája felett.

 

A szellemes őrület ebédidő után, 13.00 órakor kezdődik a Nickelodeonon, ahol a nézők kedvenc élőszereplős sorozataiból felváltva összesen 15 rész kerül képernyőre. Érdemes délelőtt letudni a házi feladatot és felkészülni a maratonra, ami garantáltan feldobja a legszürkébb januári délutánt is! Izgalmakban és poénokban nem lesz hiány, hiszen a Hathaway kísértetlak szellemei és a Thunderman család átlagon felüli képességekkel rendelkező tagjai 6 órán keresztül adják egymásnak a stafétát.

 

Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Thundermanék nem annyira átlagos család, legfőbb problémájuk az, hogy igyekeznek normális életet élni, és titokban tartani, mik is ők… Furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok történnek a Hathaway kísértetlak lakóival is, a Hathaway család tagjai ugyanis New Orleans-ba költözve tudtukon kívül egy kísértetházba költöznek be. Hamar felfedezik, hogy otthonukban furcsa lények laknak, a szellemapa és két fia természetfeletti erejüket latba vetve rémisztgetik napról napra a családtagokat.

 

A furcsaságokban, poénokban és hihetetlen történetekben bővelkedő 6 órás maraton a Hathaway kísértetlakkal kezdődik, amelyben Frankie megpróbálja szabotálni Taylor randiját úgy, hogy összezavarja az elméjét. A folytatásban pedig kettős problémával szembesül a Thunderman család, és a megoldás biztos nem lesz hétköznapi egy olyan famíliában, ahol az apa rendkívüli erővel bír és repülni is tud repülni, az anya pedig képes uralkodni a fény fölött. Ám nem kevésbé különlegesek a gyermekeik sem: Nórának lézerszeme és szuperlátása van, míg Max és Phoebe tárgyakat mozgatnak az akaratukkal.

 

Hazánk legkedveltebb gyerekcsatornája különleges hétvégi programmal vár!

Helyezkedj el kényelmesen és nézd a 15 részes Szellemes Thundermanék maratont január 24-én vasárnap 13:00-tól csak a Nickelodeonon! Rajongóknak egyenesen kötelező, de ha valaki korábban elmulasztott egy-egy részt a kedvenc sorozataiból, most itt a lehetőség, hogy pótolja elmaradását.

Vigyázz, kész, maratonra fel!

 

http://www.nickelodeon.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.