Lady DianaLady DianaJanuár 31-én nyitotta meg kapuját a patinás Károlyi-Csekonics Rezidencián a tragikusan elhunyt walesi hercegnő életét bemutató kiállítás.

Lady DianaLady DianaJanuár 31-én nyitotta meg kapuját a patinás Károlyi-Csekonics Rezidencián a tragikusan elhunyt walesi hercegnő életét bemutató kiállítás.

Nagyon gyakran használják a médiában a "celeb" szót ismert, vagy kevésbé ismert emberekre, akiket nem mindenki tart különlegesnek. Diana hercegnő azonban igazi különleges személyiség volt, akit megillet a celebration elnevezés.

Szinte hihetetlen, hogy már tíz éve eltávozott a földi világból, de az irányában megnyilvánuló érdeklődés és szeretet változatlanul jellemző.

A kiállítás bemutatja Diana és Károly jegyességének boldog időszakát, majd az esküvő pompáját.

A hercegnő édesanyaként is bemutatkozik, és ruhatárán is látszik, mennyire fontos számára, hogy mennyire fontos számára a családanya feladat. Gyermekeivel egy kedves képen, nagyon szeretetteljes, jó anyukát láthatunk, biztos, hogy ilyen volt Diana.

A ruhák egyszerű, de nagyon igényes színválasztása és fazonja azt bizonyítja, hogy kiváló ízlése volt a szép hercegnőnek. (Gyönyörű alakra az egyszerű ruhák is csodásan símultak).Az ékszerek között találhatunk koronát, diadémot és hatalmas gyémántokat, amelyek családi ékszerek voltak.

Diana jótékonysága, karitatív szerepe legendás volt, és bizonyára nem felejtették el azok a kisgyermekek, akiknek jutott őszinte kedvességéből legalább egy símogatás, egy ölelés. Mindenképpen érdemes megnézni ezt a rendkívüli kiállítást, amely a világ néhány országában már bemutatkozott, és most elérkezett hozzánk is.

Lenhardt Ibolya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük