2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Laptop az érettségizőknek — Az ötösök kedvezményre válthatók

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/51106"><img class="image image-preview" src="/files/images/ac.jpg" border="0" width="435" height="127" /></a></span> </p><p><em>Az Acer Magyarország és a Bluechip.hu webáruház idén egyedi kedvezményt ad az új laptopok árából az érettségizőknek - legalábbis azoknak, akiknek elég jók a jegyeik. </em>

ac

Az Acer Magyarország és a Bluechip.hu webáruház idén egyedi kedvezményt ad az új laptopok árából az érettségizőknek – legalábbis azoknak, akiknek elég jók a jegyeik.

ac

Az Acer Magyarország és a Bluechip.hu webáruház idén egyedi kedvezményt ad az új laptopok árából az érettségizőknek – legalábbis azoknak, akiknek elég jók a jegyeik.

A Bluechip.hu továbbtanulási programjának célja, hogy megkönnyítse a jó eredményekkel érettségiző diákok számítógéphez jutását. A webáruház ezért az Acer magyarországi képviseletével közösen úgy döntött, hogy a programban részt vevő középfokú tanintézményekben legalább jó átlaggal érettségiző diákok számára kedvezményt biztosít az akcióban meghatározott új laptopok és netbookok árából.

A kedvezményre jogosító 4-es átlagért 5% engedmény jár, aminek mértéke 1%-kal nő minden tizedes után, amivel a diák javítja eredményeit. Így a 4,5-ös érettségi átlag 10%, a kitűnő pedig 15% engedményt jelent. Az akcióban részt vevő hordozható számítógépeket az átlag igazolása után a diákok a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon keresztül tudják megvásárolni.

„A notebook piacon igen alacsony árrésekkel dolgoznak a kereskedők, így komoly engedményt jelent ez a kedvezmény" – emeli ki Vince Ákos, a Bluechip.hu üzletvezetője. A szakember reméli, hogy minél több iskola csatlakozik a most induló továbbtanulási programhoz. A csatlakozás a tanintézményeknek is érdekében áll, mivel a diákok vásárlásai után visszatérítést kapnak, melyet saját számítógépeik korszerűsítésére használhatnak fel.

A továbbtanulási programot gondozó Bluechip.hu webáruház tavaly elnyerte az Év Innovatív Internetes Kereskedője díjat, és rendelkezik az Arukereso.hu, az Olcsobbat.hu és a Depo.hu Megbízható bolt minősítésével is.

Az akcióban részt vevő notebookok listája a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon tekinthető meg.

 

http://www.acer.hu

http://www.bluechip.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.