A divattervező, cosmopolita nőknek szánt kollekcióját rendhagyó módon a Lágymányosi Híd budai hídfőjénél, a Kopaszi Gátnál mutatják be 2011. június 2.-án.

A divattervező, cosmopolita nőknek szánt kollekcióját rendhagyó módon a Lágymányosi Híd budai hídfőjénél, a Kopaszi Gátnál mutatják be 2011. június 2.-án.

Léber Barbara a MOME-n végzett, divattervező szakon. 10 éve nyitotta meg szalonját és azóta is sikeresen van jelen a magyar divatélet élvonalában. Cégcsoportja azóta több brandet is létrehozott melyek legfrissebb tagja a Léber Barbara BEACH Couture.

 

Az Haute Couture szellemben készült öltözékek az egyediségről, megismételhetetlenségről is szólnak. A nők életében a különleges alkalmakat a ruháik megválasztása teszi emlékezetessé és ezen élethelyzetek egyik legfontosabbika a nyaralás, a strand ahol a legszűkösebb eszköztár áll rendelkezésre a hatásos megjelenésért. A Léber Barbara BEACH Couture fürdőruhák a XXI. század cosmopolita Nőjének készültek, akik tisztában vannak értékeikkel, önállóak döntéseikben, határozottak az elképzeléseik az életükről de rendelkeznek a női lét esszenciájával. A Léber Barbara BEACH Couture fürdőruhák néhány darabos szériában készülnek, különlegesek, és minden részletükben a női test szépségét hangsúlyozzák.

 

A divatbemutató – eltérően az eddigi bemutatóktól- nyitott kapukkal vár minden érdeklődőt, aki kíváncsi Léber Barbara legújabb kollekciójára. Az esemény megrendezéséhez Budapest egyik legkülönlegesebb szabadtéri színpadára esett a választás. A divatbemutatón népszerű színésznők is megjelennek a kifutón, fellépnek KERESZTES ILDIKÓ és KIRÁLY VIKTOR,  DJ Sütő biztosítja a remek alaphangulatot, a szponzorok jóvoltából rengeteg ajándék és nyeremény várja a vendégeket. Főnyereményként egy egyedi tervezésű LÉBER BARBARA fürdőruha tulajdonosa lehet az egyik néző.

 

Időpont: 2011 Június 2. (csütörtök),

Helyín: AZ ÖBÖL, Lágymányosi Híd budai hídfő (Kopaszi Gát).

Regisztráció és jegyvásárlás a www.leberbarbara.hu  honlapon.

 

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük