A magyar közigazgatás és szolgáltatói szektor sokat emlegetett, emblematikus szereplői számára alapított díjat, hiánypótló elismerési formát egy budapesti cég.

 

A magyar közigazgatás és szolgáltatói szektor sokat emlegetett, emblematikus szereplői számára alapított díjat, hiánypótló elismerési formát egy budapesti cég.

A díj létrejöttének motivációja, hogy az undok ügyintézők (akiknek aránya egyes felmérések szerint meghaladja az ötven százalékot, de a legóvatosabb becslések sem merészkednek az egyharmados határ alá) segítenek távol tartani az ügyfeleket a hivataloktól. 

Így az állampolgárok sokszor még akkor sem mennek ügyintézni (okmányirodába, gáz és áramszolgáltatóhoz), amikor pedig már minden határidőből kicsúsztak, tehát vagy hónapokig-évekig hordozzák magukkal és magukban az elintézetlen feladatokat, vagy sok pénzért bérügyintézőre bízzák. A bérügyintézői szektor térnyerésének és töretlen fejlődésének elősegítésében játszott szerepükért részesülnek elismerésben tehát az undok ügyintézők, hogy tevékenységükkel tovább segítsék az e területen dolgozó cégek bruttó nemzeti össztermékhez való hozzájárulását.

A díj egy kortárs magyar művész által készített kisplasztika, amely a mutató és középső ujj közé hajló hüvelykujjat formázó kezet ábrázol, illetve egy családi üdülés Mátraházán. Az elismerést minden év decemberében és júniusában ítélik oda. A legundokabb ügyintézőre e-mailben lehet szavazni pontos esetleírással az undok@elintezzuk.hu címre, ahol a közzétett esetek közül a közönség fogja kiválasztani az arra leginkább érdemeset.

UNDOK ÜGYINTÉZŐ DÍJ

Mobil: +36 (30) 456 0556

Email: info@elintezzuk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük