2024.február.23. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

LEGYEN ÖRÖM AZ ISKOLAKEZDÉS! — KÉTEZER DIÁKOT TÁMOGAT A KARITÁSZ!

1 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64229"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/v471.thumbnail.jpg" border="0" width="67" height="100" /></a></span><em>Hány színes ceruza kerüljön a tolltartóba? Mit rejt egy felszerelt tornazsák? Mi kell a tisztasági csomagba? A tanév megkezdése számos családnak jelent komoly anyagi megterhelést országszerte. </em>

v471.thumbnailHány színes ceruza kerüljön a tolltartóba? Mit rejt egy felszerelt tornazsák? Mi kell a tisztasági csomagba? A tanév megkezdése számos családnak jelent komoly anyagi megterhelést országszerte.

v471.thumbnailHány színes ceruza kerüljön a tolltartóba? Mit rejt egy felszerelt tornazsák? Mi kell a tisztasági csomagba? A tanév megkezdése számos családnak jelent komoly anyagi megterhelést országszerte.

 A Katolikus Karitász minden évben kiemelt figyelmet szentel az iskolakezdésre, különösen azokra a családokra, amelyek számára nehézséget jelent gyermekeik alapfelszerelésének beszerzése. Évről évre segíti szervezetünk országszerte a rászoruló családokat utalványokkal, illetve tárgyi adományokkal egyaránt.

 Az idei évben közel 20 millió forinttal támogatja segélyszervezetünk az iskolás gyermekeket. Országszerte összesen mintegy 2000 diák részesül támogatásban, amelyet utalvány formájában kapnak meg a családok.

 Emellett a Karitász egyházmegyei központjai iskolatáskákat, tornacipőket, tanszereket – tolltartó, ceruza -, kötelező szépirodalmi műveket egyaránt adományoznak a rászorulóknak.

 Szeptember során a 1356-os adományvonalukra érkező hívásokat szintén az iskolás gyermekek támogatására fordítják. Ez hívásonként 500 forint támogatás a gyermekeknek!

(MKPK titkárság)

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.