Mikulás  - bejegelveMikulás – bejegelve

2007. November 8-12 között a Hungexpo területén látogatható az egészségtudatos közönség számára nagyon hasznos és érdekes két párhuzamos kiállítás.

  Mikulás  - bejegelveMikulás – bejegelve

2007. November 8-12 között a Hungexpo területén látogatható az egészségtudatos közönség számára nagyon hasznos és érdekes két párhuzamos kiállítás. Ebben az évben különlegesség, hogy a Jégterasz jóvoltából 320 m2-es jégpályán korcsolyázhatnak kicsik és nagyok. Aki nem hozott magával korcsolyát, bérelhet, vagy vásárolhat a helyszínen is.

A téli sportokhoz szükséges ruházat és felszerelés nagy választékban található a kiállításon, az egészen egyszerűtől a márkás holmikig. Ha már van felszerelésünk, érdemes körülnézni a síprogramokat kínáló standokon, hiszen itt is megtalálhatunk minden szépet és jót, a sípálya-szállásoktól kezdve a sokcsillagos hotelekig. A kiállításon kedvezményekkel foglalhatjuk le a számunkra leginkább megfelelő megoldást.

Szervesen kapcsolódik ma már valamennyi sportos üdüléshez a wellness és SPA is, ezt nagyszerűen oldották meg a kiállítás rendezői, hiszen nincs nagyszerűbb dolog, mint egy sítúra után beülni a szaunába, a jakuzziba, vagy úszni egy hatalmasat…

A Hó Show díszvendége ebben az évben Stubai – a világ legjobb gleccsersí terepe – tehát az ő standjukon a legnagyobb a forgalom. Nagyszerű ajánlatokkal, sorsolásokkal kínálják a jobbnál jobb programokat. Nehéz választani, hiszen Ausztria valamennyi tájegysége ugyancsak nagyszerű kínálatot vonultat fel.

Családok számára talán legalkalmasabb Kelet-Stájerország ajánlata, ahol a gyermekek veszélytelenül fedezhetik fel az igazi vidék szépségeit, szelíd lankákon a téli sportokat is gyakorolhatják. A helyi gasztronómia, a házi készítésű ételek és italok az egész család számára közelebb hozzák az egészséges életmódot, a természetet.

A kiállítás egyik érdekessége a sí-szimulátor, ahol bárki kockázat nélkül próbálhatja ki akár a fekete pályán történő lesiklást. A monitoron élethű képeken láthatja, milyen akadályok felé száguld, és lábának – akár a valódi léccel – követnie kell a mozdulatokat, ellenkező esetben „karambol" következik… Az eredményeket nyilvántartják, és a leggyorsabb virtuális versenyzőt megjutalmazzák a kiállítás végén.

A kisgyermekek részére játszóház készült a kiállításon, ahol gondtalanul megpihenhetnek a gyermekek, amíg a szülők végigjárják a két pavilont, hiszen ez nem minden gyerkőc számára érdekes, a kicsik szívesebben játszanak.

Vasárnap estig tart nyitva a Hó Show, amelyet mindenkinek érdemes felkeresni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük