2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Lenhardt Ibolya: Rockaréna 2.

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/5805"><img class="image thumbnail" src="/files/images/karthago.thumbnail.jpg" border="0" alt="Karthago" title="Karthago" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Karthago</strong></span></span>  <p>Újra dübörög a Rock a Papp László Sportarénában! A 2007-es fergeteges rock fesztivál után 2008. március 7-én, 8-án újra a húrok közé csapnak a rock hazai nagyágyúi.</p><p> 

karthagoKarthago 

Újra dübörög a Rock a Papp László Sportarénában! A 2007-es fergeteges rock fesztivál után 2008. március 7-én, 8-án újra a húrok közé csapnak a rock hazai nagyágyúi.

 

karthagoKarthago 

Újra dübörög a Rock a Papp László Sportarénában! A 2007-es fergeteges rock fesztivál után 2008. március 7-én, 8-án újra a húrok közé csapnak a rock hazai nagyágyúi.

 

 A fellépő zenekarok között találkozhaunk új és az első szériában is fellépett bandákkal. A fellépő együttesek közül négyen már részt vettek a Rockaréna 2. műsorában, nyolc csapat viszont ezen a prorgamon szerepel először. (Természetesen csak a Rockaréna programban újoncok, egyébként jól ismeri őket is a rockrajongók).

A Rockaréna 1. 2007. februárjában „Magyar Rock Élő Legendái" címmel aratott elsöprő sikert és teremtett hagyományt. Tizenkétezren voltak kíváncsiak a nagyszabású rendezvényre, ami Sportaréna szinten is komoly nézőszám.

A nagy sikerre való tekintettel szervezték meg a Rockaréna 2.-t, hiszen – ahogy Kiss Zoltán „Zéró", a Karthago basszusgitárosa mondta: „Ami jó, miért ne ismételnénk meg, akár évente?"

Tehát 2008. március 7-én és 8-án megismétlődik a rockzenekarok versenye, amelynek igazi nyertese a közönség lesz.

Mindkét napon 17 órakor kezdenek az együttesek, és 45 percet játszik mindegyik csapat. Az első napon: Török Ádám és a Mini, Zorall, Deák Bill Blues Band, Ősbikini, Nagy Ferő és a Beatrice és a Nemzetközi Meglepetés sztár fellépésére várhatunk, míg a második napon Vörös István és a Prognózis, Zanzibár, Kormorán, Bikini, Karthago, Pokolgép programja lesz a műsoron. A rendezvény műsorvezetője és házigazdája Nagy Feró.

Az Aréna Events elindítja az „Érj haza!" mozgalmat, melynek szükségességét az elmúlt évek példátlan motoros balesetei indokolták. A motorosok negatív megítélése ellen indították ezt a mozgalmat, és felhívja a figyelmet, hogy a motorozás nem „ámok-futam", hanem életérzés, amelynek célja, hogy épségben hazaérjenek a motorosok.

Az élőzene semmivel össze nem hasonlítható hangulata, és a nagyszerű zenekarok lelkes készülődése mind arra ösztönöz, hogy feltétlenül nézzük meg ezt a műsort,  amelyre már hétfőtől megvásárolhatjuk a jegyeinket (még idei áron).

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.