2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

LEZÁRULT A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS, MEGVAN A 30 LEGNÉPSZERŰBB ONLINE KERESKEDŐ ÉS A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS NYERTESE WWW.EVKER.HU

3 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/44696"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/evkerdij_2007.thumbnail.png" border="0" width="46" height="100" /></a></span> <p>2010. október 21-én lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazási időszaka, melynek során pontosan 9718 szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 30 közé. A több mint 500 közönségszavazók által jelölt weboldalból idén a TOP 30 internetes kereskedő, amelyek közül a szakmai zsűri 2010 legjobb internetes kereskedőjét kiválasztja, az alábbiak<strong>:</strong> </p><p>

  evkerdij 2007.thumbnail

2010. október 21-én lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazási időszaka, melynek során pontosan 9718 szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 30 közé. A több mint 500 közönségszavazók által jelölt weboldalból idén a TOP 30 internetes kereskedő, amelyek közül a szakmai zsűri 2010 legjobb internetes kereskedőjét kiválasztja, az alábbiak:

  evkerdij 2007.thumbnail

2010. október 21-én lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazási időszaka, melynek során pontosan 9718 szavazat döntötte el, hogy ki kerül be a legjobb 30 közé. A több mint 500 közönségszavazók által jelölt weboldalból idén a TOP 30 internetes kereskedő, amelyek közül a szakmai zsűri 2010 legjobb internetes kereskedőjét kiválasztja, az alábbiak:

adidascenter.com; babfotel.hu; bevachip.hu; bigyoshop.hu; bluechip.hu; bookline.hu; brands.hu; b-tel.hu; ebolt.hu; edigital.hu; egeszsegtarhaz.hu; family-business.hu; goldenit.hu; jateknet.hu; markit.eu; multiprint.hu; netpincer.hu; netrisk.hu; olajshop.hu; otto.hu; palyazatihirek.eu; pchelpline.hu; ruhafalva.hu; shop.builder.hu; szuleteslap.hu; topsport.hu; tulli.hu; virpay.hu; webshop.rehband.hu; yukka.hu *

* a kereskedők nem a beérkezett szavazatok száma szerint, hanem ABC sorrendben vannak feltüntetve.

Idén másodszor az interneten szavazók között nyereményjátékot hirdettek meg a szervezők, amelyet a MasterCard támogat. A játék keretében 1 db, nettó 100.000 forint értékű CIB bankkártya talált gazdára, amelyet Platthy Eszter nyert Gyöngyösről.

A közönségszavazás és pályázati lehetőség lezárása után a szakmai zsűri munkája következik: a neves szakértőkből álló zsűri dönti majd el, hogy ki kapja az Év Internetes Kereskedője Díjat 2010-ben. A zsűri a döntés során értékeli a kereskedők beküldött pályázatát, melyben kiemelt szempontként szerepel a vállalkozások üzleti modellje, az elért üzleti eredmények, a honlapok színvonala, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetőinek minősége és nem utolsó sorban, hogy mennyire felhasználóbarát. Az Év Internetes Kereskedője 2010 megtisztelő címet a nyertes egy éven keresztül használhatja, nyereménye pedig a támogatók által biztosított ajándékok lesznek. A fődíj mellett az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője 2010 címet is a szakmai zsűri ítéli oda. Idén második alkalommal kiosztják az Év Innovatív Internetes Kereskedője Díjat, amelyet a Vatera.hu és TeszVesz.hu kereskedelmi oldalakat üzemeltető Allegroup ad át.

A díj idei kiemelt médiatámogatói az Árukereső.hu, az Axel Springer, az Evo Média, a FEMINA.hu, az Index, az Optimusz, az Origo, és a Portfolio.hu.

Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes átadására november 9-én kerül sor a CIB Bankban, amelyre a pályázott és a legtöbb szavazatot kapott e-kereskedők mellett a sajtó képviselői és a zsűritagok is meghívást kapnak. Az esemény keretében ünnepélyesen adják át a közönségszavazói nyereményjáték díját, a nettó 100.000 forint értékű CIB bankkártyát.

A szakmai zsűrizésre az alábbi szervezetek képviselői kaptak meghívást: Budapesti Corvinus Egyetem – eBusiness Kutatóközpont; CIB Bank Zrt.; Információs Társadalomért Alapítvány; Informatikai Vállalkozások Szövetsége; Kirowski Zrt.; MasterCard Europe Magyarországi Képviselete; Szek.org; valamint a díj fent említett médiatámogatói.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.