2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

LG TM2792 Smart Personal TV az okos monitortévé

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 1024x768 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64373"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/TM92D_Basic_02.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="91" /></a></span>Az LG Electronics (LG) a 2012-es berlini IFA Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron mutatja be új Smart Personal TV-jét, a TM2792-es modellt. A tévétuneres monitor számos innovatív jellemzővel bír, ilyenek például az LG Smart TV funkciók, a CINEMA 3D tulajdonságok és a CINEMA SCREEN formatervezés, illetve az IPS technológiának köszönhető lenyűgöző képminőség.

tm92d basic 02.thumbnailAz LG Electronics (LG) a 2012-es berlini IFA Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron mutatja be új Smart Personal TV-jét, a TM2792-es modellt. A tévétuneres monitor számos innovatív jellemzővel bír, ilyenek például az LG Smart TV funkciók, a CINEMA 3D tulajdonságok és a CINEMA SCREEN formatervezés, illetve az IPS technológiának köszönhető lenyűgöző képminőség.

tm92d basic 02.thumbnailAz LG Electronics (LG) a 2012-es berlini IFA Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron mutatja be új Smart Personal TV-jét, a TM2792-es modellt. A tévétuneres monitor számos innovatív jellemzővel bír, ilyenek például az LG Smart TV funkciók, a CINEMA 3D tulajdonságok és a CINEMA SCREEN formatervezés, illetve az IPS technológiának köszönhető lenyűgöző képminőség.

 

A LG TM2792 Smart Personal TV kifinomult megjelenésével biztosan a kategóriája egyik legkiemelkedőbb terméke lesz. A 2012-es IDEA (International Design Excellence Awards) döntőjébe jutott televízió nagyszerűen illeszkedik a letisztult, modern környezetekbe és azonnal a szoba ékévé válik. A bármilyen belső térben érvényesülő, visszafogottan elegáns CINEMA SCREEN formatervezésre jellemző vékony keretnek köszönhetően szinte semmi nem vonja el a figyelmet a magával ragadó látványról. A TM2792 a háromdimenziós vizuális élményéhez is tökéletes környezetet teremt.

 

„Az LG TM2792 egy különleges televízió, amelynek lebilincselő, moziminőségű látványvilágán keresztül a nézők belevethetik magukat a tartalmak hatalmas, személyre szabható világába." – fogalmazott J.J. Lee, az LG Home Entertainment Company ügyvezető alelnöke, a vállalat informatikai üzletágának igazgatója. A kategóriájában kiemelkedő Smart Personal TV új mércét állít fel a szórakozás terén, legyen szó bármilyen tartalomról, az okostelefonon rögzített videóktól a kedvenc filmklasszikusokig."

 

A Home Dashboard kezelőfelületen található Smart Share-rel külső eszközökhöz férhetünk hozzá, így a laptopon, okostelefonon és külső merevlemezen tárolt fájlokat is megoszthatjuk és kereshetünk köztük. Az MHL (Mobile High-Definition Link) és a WiDi (Intel Wireless Display) technológiákkal a képernyő megosztására is lehetőség nyílik. Az MHL segítségével a Smart Personal TV-n megjeleníthetők az okostelefonon található képek és játékok, miközben a telefon töltődik is. A WiDi minden eddiginél kényelmesebbé teszi a laptopok vezeték nélküli képernyőmegosztását, a DLNA és a Wi-Fi Direct technológiáknak köszönhetően pedig egyszerűen elérhetők és megoszthatók az intelligens eszközökön tárolt tartalmak.

 

Az LG széles körben elismert, mozgással és görgetővel vezérelhető, mozgásérzékelős Magic Remote távirányítója megkönnyíti a tartalmak közötti navigációt az LG felhasználóbarát Home Dashboard kezelőfelületén. Az LG a VoD (Video on Demand), a 3D World, a Game World, az LG Smart World (LG Apps) és a Social Center szolgáltatásokkal szinte korlátlan mennyiségű tartalomhoz biztosít hozzáférést. Mindez a Home Dashboard-on keresztül kényelmesen elérhető és a Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval, egérrel vagy billentyűzettel is vezérelhető. A Smart Personal TV-hez mindezen felül a számítógép bekapcsolása nélkül is csatlakoztatható a billentyűzet és az egér is, így a Home Dashboard felületén való navigáció teljes értékű webes élményt nyújthat.

 

Az LG TM2792 Smart Personal TV-ben alkalmazott IPS panel magával ragadó, rendkívül részletgazdag vizuális élményt nyújt. Az IPS technológia élethűbb képet ad, kevésbé fárasztó a szemnek és nagyobb betekintési szöget biztosít. A népszerű VoD-filmek és a kedvenc családi videofelvételek mind megtekinthetők Full HD minőségben, ülő, álló és fekvő helyzetben egyaránt a legkisebb színtorzítás nélkül.

 

Az LG TM2792 az LG CINEMA 3D technológiáját is alkalmazza. A könnyű, akkumulátor nélküli, igazoltan villódzásmentes, így a szemnek kevésbé fárasztó szemüvegnek köszönhetően páratlan kényelmet biztosít. A 3D Sound Zooming funkció a képernyőn látható objektumok mozgásának megfelelően szimulálja a hang mozgását, tovább fokozva ezzel a térhatású élményt.

 

Az LG TM2792 európai forgalmazását várhatóan szeptembertől kezdi meg a gyártó.  

 

Jellemzők

TM2792

Képernyőméret

27 hüvelyk (~69 cm)

Felbontás

1920×1080

Panel

LED IPS / 3D

Fényerő, kontrasztarány, betekintési szög

250 nit, Mega, 178/178

Válaszidő

GTG: 5 ms*

Csatlakoztathatóság

DLNA, Wi-Fi Direct, WiDi

Csatlakozók

D-sub, HDMIx2 (MHL-kompatibilis), kompozit, komponens,

SCART, USBx3 (multimédia, billentyűzet/egér), LAN

Hangszóró

7 W x 2 (3D Sound Zooming funkcióval)

Funkciók

Smart TV, 2D-3D konverzió (hardveres), SUPER+ felbontás,

Magic Remote távirányító, USB Quick View

3D szemüveg

2EA (normál + felcsíptethető), 16 g

 

* Magas ODC beállítás esetén

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.