Ma Makray Katalin főz a Magyar Kézműves Izek Vásárán a Milennárison
2 perc olvasás
Idén is harangkongatással nyitotta meg kapuit a 3. Kézműves Magyar Ízek Vására, ahol a tradicionális ízek mellett számos gasztronómiai különlegességet kóstolhatnak meg az érdeklődők. Ilyen a vízibivaly szalámi, a tufapincében érlelt sajt vagy az eperbor. A gasztronómiai különlegességek mellett számos színpadi program is várja az érdeklődőket.
Idén is harangkongatással nyitotta meg kapuit a 3. Kézműves Magyar Ízek Vására, ahol a tradicionális ízek mellett számos gasztronómiai különlegességet kóstolhatnak meg az érdeklődők. Ilyen a vízibivaly szalámi, a tufapincében érlelt sajt vagy az eperbor. A gasztronómiai különlegességek mellett számos színpadi program is várja az érdeklődőket.
A színpadon, szombaton délelőtt Schmittné Makray Katalin, a rendezvény fővédnöke főz a vásárban is fellelhető alapanyagokból, Nagy István Zoltán bártulajdonos és koktél-mixer pedig több rangos európai rendezvény után a Millenárison is előad, most Pálinka! Világhírű? címmel a századfordulós száraz barack brandy lesz a téma. A főzőshow-k és a szakmai beszélgetések mellett pénteken a Balkán Fanatik, szombaton a Borra Való zenekar játszik. A szervezők a családosoknak 12 év alatt ingyenes belépővel és a vasárnapi Alma együttes koncertjével kedveskedtek.
Schmittné Makray Katalin, 2012. március 10-én, szombaton 11:00 órakor főz a vásár színpadán.Helyszín: Millenáris B épülete (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)
A 3. Kézműves Magyar Ízek Vásár:
Időpontja: 2012. március 9-11.
Helyszíne: Millenáris B épülete (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)
A 3. Kézműves Magyar Ízek Vásár nyitva tartása:
Március 9. (péntek) 11:00-22:00
Március 10. (szombat) 9:00-22:00
Március 11. (vasárnap) 9:00-20:00