Rajtszámos autók, csodálatos hazai borok és pálinka, jó társaság, finom ételek, gyönyörű tájak, ügyességi versenyek és meglepetés programok. Ez vár arra a 150 versenyzőre, akik 2013. augusztus 30-án rajthoz állnak a XVIII. Magyar Borok Útja Rallye mezőnyében. 

Rajtszámos autók, csodálatos hazai borok és pálinka, jó társaság, finom ételek, gyönyörű tájak, ügyességi versenyek és meglepetés programok. Ez vár arra a 150 versenyzőre, akik 2013. augusztus 30-án rajthoz állnak a XVIII. Magyar Borok Útja Rallye mezőnyében. 

Budapestről Zsámbék felé vezet az útjuk, hogy egyből egy játékkal indítsák a napot. A drivingcamp Hungary tesztpályáján értékes pontokért mérhetik össze a versenyzők a vezetéstechnikai tudásukat. Majd Etyek felé veszik az irányt, és a további kb. 700 km-es út során a Balatonboglári, Zalai, Badacsonyi és Pannonhalmi Borvidéket járják be. 

A Rallye „a mindenki tegeződik" alapelvre épül, így a felhőtlen kikapcsolódás olyan üzleti kapcsolatok, barátságok kiépítését alapozza meg, amelyre a mindennapi nagyvárosi légkör nem nyújt lehetőséget.  A versenyzők között szórakozni vágyó, borkedvelő üzletemberekkel és neves emberekkel is találkozhatunk.

Idén a versenyzők között köszönthetjük például Dr. Bárándy Péter sztárügyvédet, Hajas László mesterfodrászt, Kemény Dénest, a férfi vízilabda-válogatott volt szövetségi kapitányát, Király Tamás és Neményi Ádám producereket, Tőrös Károlyt, a  Dél-Afrikai Köztársaságban élő magyar származású úszóedzőt.

A versenyt idén az üzletembereknek ajánlották, így támogatóként és versenyzőként áll rajthoz Czakó László, a Protruck Kft. ügyvezető igazgatója, Diósi Rezső, az Industrieplan Kft. ügyvezető igazgatója, Megay Róbert Péter, a Dókaholding Zrt. cég és projektvezetési tanácsadója, Pánczél Ottó Péter, a Penta Általános Építőipari Kft. termelési igazgatója, Simon Attila, a Qualysoft Informatikai Zrt. vezérigazgatója. További támogatóink: Alcufer Kft., Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, AUDI, Danubiana Kft., Demeter Pincészet, OBO Bettermann Kft., Regiszter Plakátnyomda, SpaTrend, Szentinel Kft., Trewex Kft., Trigon Electronica Kft.

A verseny exkluzivitását bizonyítja, hogy az esemény fővédnökei dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. Idén a háziasszony szerepét Vabják Dóra tölti be, aki a Regő Kft. munkatársaként nem csak a verseny ideje alatt képviseli a Rallyet, hanem már a szervezésben is részt vesz.

A Regő Kft. által szervezett autós túra jótékony célokat is szolgál. Az ünnepélyes díjátadó gálán tombolasorsolást és borárverést tartanak, amelynek bevételéből a Gyermekrák Alapítványon keresztül a rákos gyermekek gyógyulását, valamint az Afrikai – Magyar Egyesület munkáját támogatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük