2023.március.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyar informatikai partnert választott magának a francia Opel

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/63996"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/FR_Opel_CarusselDWT.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="76" /></a></span>Nemzetközi tenderen választott központi beszállítót a franciaországi Opel. A cég a márkakereskedők honlapjának egységes megalkotására és fenntartására keresett megoldást. A meghívásos pályázaton nagy nyugat-európai ügynökségek is elindultak, a befutó a magyar Carussel Group lett. </p> <p> 

fr opel carusseldwt.thumbnailNemzetközi tenderen választott központi beszállítót a franciaországi Opel. A cég a márkakereskedők honlapjának egységes megalkotására és fenntartására keresett megoldást. A meghívásos pályázaton nagy nyugat-európai ügynökségek is elindultak, a befutó a magyar Carussel Group lett.

 

fr opel carusseldwt.thumbnailNemzetközi tenderen választott központi beszállítót a franciaországi Opel. A cég a márkakereskedők honlapjának egységes megalkotására és fenntartására keresett megoldást. A meghívásos pályázaton nagy nyugat-európai ügynökségek is elindultak, a befutó a magyar Carussel Group lett.

 

A pályázati siker eredményeként a Carussel Group kizárólagos fejlesztője lesz valamennyi franciaországi Opel márkakereskedésnek. „Ezzel a győzelemmel a régió országain és Ausztrián túl még egy nagy, nyugat-európai piacon leszünk jelen, ami jó referencia lehet a későbbi tendereken és piaci beszállítói kiírásokon" – mondta el a továbblépési lehetőségekkel kapcsolatban Müller András, a Carussel Group ügyvezető igazgatója.

 

A hazai fejlesztőcég tavaly kezdte el fejleszteni azt a Dealer Web Toolkit (DWT) nevű termékét, amely kifejezetten autó márkakereskedők szükségleteit elégíti ki. A megoldás biztosítja a nemzetközi cég mindenki által ismert arculatának website-on való helyes megjelenését, lehetővé teszi a – gyakran kötelező – központi tartalmak időszerű, folyamatosan frissülő megjelenítését. Emellett teret ad az egyéni igényeknek az adott kereskedő vagy kereskedőház profilja, mérete és szolgáltatásai tekintetében. A megoldás ma már a régió több országában segíti sikeresen a kereskedők munkáját, ennek köszönhetően a céget az Opel Europe ajánlotta a francia leányvállalatának figyelmébe.

 

A Carussel Group első tagvállalata 2000-ben alakult. A cégcsoport fő profilja online / digitális marketing megoldások fejlesztése, különös tekintettel az autóipar szereplői számára. A vállalat 2003 óta van üzleti kapcsolatban a General Motors-szal. 2006 óta a közép-kelet-európai régió 22 országába nyújt CMS és CRM szolgáltatásokat. A Carussel Group jelenleg mintegy ötven alkalmazottat foglalkoztat. 

 

A Carussel Group legújabb termékcsaládja a Dealer Web Toolkit (DWT). Az oldalak központi tartalmát az anyacég, a lokális tartalmat pedig a DWT-rendszerre előfizető kereskedők szolgáltatják. A DWT egy alap keretrendszerből és opcionális hozzákapcsolható/beleilleszthető modulokból áll, mint például a tesztvezetési modul, autó konfigurátor, kampány-modul, készletkövető modul vagy hírmodul.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.