A Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszköz fejlesztője és gyártója, a Polárium Kft. a Front Page Communications-t bízta meg a világszerte szabadalmaztatott, új orvostechnikai eszköz piaci bevezetéséhez kapcsolódó kommunikáció szervezésével, irányításával.

 

A Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás orvostechnikai eszköz fejlesztője és gyártója, a Polárium Kft. a Front Page Communications-t bízta meg a világszerte szabadalmaztatott, új orvostechnikai eszköz piaci bevezetéséhez kapcsolódó kommunikáció szervezésével, irányításával.

A Polárium Kft. és a Front Page Communications között létrejött megállapodás értelmében a Front Page feladata, hogy kidolgozza a Sensolite orvostechnikai eszköz piaci bevezetéséhez kapcsolódó kommunikációs stratégiát, és megvalósítsa annak elemeit. Eseti megbízás alapján júniusban a Front Page Communications szervezte a Sensolite bemutató sajtótájékoztatóját és intézte az ahhoz kapcsolódó sajtószervezést. A sikeres együttműködés eredményeképpen a Polárium Kft. a Front Page Communications-t bízta meg az orvostechnikai eszközhöz kapcsolódó kommunikációs feladatok szervezésével.

A Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer egy orvostechnikai eszköz, melynek segítségével az emberi test teljes felületére kiterjeszthető a polarizált fény. A kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozva a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét. A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed.

A Front Page Communications és vezetőinek referenciái közé tartozik a Sensolite orvostechnikai eszköz mellett többek között: az Állami Nyomda Nyrt., a Budapesti Értéktőzsde, a Centrum TISZK, a Concorde Alapkezelő, az Equilor Befektetési Zrt., az Erste Befektetési Zrt., az Excelsior Budapest Spa, a Globus (CECAB Group), a GraphiSoft Park SE, a KBC Equitas, a KBC Securities, a Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zrt., a Magyar Fejlesztési Bank, a Magyar Telekom Nyrt., a Mazars Metrum, a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt., a Perfekt Zrt., Rába Nyrt. a Rákóczi Liget és a RE/MAX Magyarország.

A Sensolite orvostechnikai eszköz

Zárt ajtók mögött, a nyilvánosság teljes kizárásával folyt Magyarországon az elmúlt években egy olyan világraszóló kutatás, amely forradalmasíthatja az orvostudomány lehetőségeit számos területen. Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójának, Klein Péternek és egy magyar fejlesztő csapat munkájának eredményeként  született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer, orvostechnikai eszköz, melynek segítségével az emberi test teljes felületére kiterjeszthető a polarizált fény. A kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozva a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét. A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed. A polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére. A készülék tesztelésében eddig több száz ember vett részt orvosi felügyelet mellett, akiknek a gyógyulása, vagy állapotának jelentős javulása igazolja az eljárásban rejlő rendkívüli lehetőségeket.

 http://www.sensolite.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük