Az intelligens közösségi kártyarendszer újabb elismerésben részesült, amelyet a biztonságot és a minőséget előtérbe helyező vállalatok és szolgáltatások nyerhetnek el

 

Az intelligens közösségi kártyarendszer újabb elismerésben részesült, amelyet a biztonságot és a minőséget előtérbe helyező vállalatok és szolgáltatások nyerhetnek el

 

Tegnapelőtt adták át a Parlamentben az idei Magyar Termék Nagydíj elismeréseket ünnepélyes keretek között. A kitüntető címet megkapta a NetLock által konzorciumban fejlesztett intelligens közösségi kártyarendszer, a CityPass is, amelyet már több éve sikerrel alkalmaznak városi és egyetemi környezetben egyaránt.

 

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet olyan termékek, szolgáltatások és gazdasági szervezetek nyerhetik el, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű és biztonságos termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

 

"A pályázat kiírása szerint a díjazottak olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. A most elnyert díj azt támasztja alá, hogy mi is ebbe a kiemelt körbe tartozunk, ami óriási büszkeséggel tölt el engem és kollégáimat egyaránt" – mondta el az elismerés kapcsán Molnár Ferenc, a NetLock Kft. ügyvezetője.

 

A sokoldalúan használható CityPass intelligens kártyarendszer vállalatok, önkormányzatok és oktatási rendszerek eltérő igényeit is képes kielégíteni. A nyílt rendszerbe bármilyen (RFID) kártya regisztrálható, ezért a felhasználási lehetőségek száma szinte végtelen. A rendszert sikerrel alkalmazzák egyetemi kártyaként Debrecenben és Győrben, valamint városkártyaként Szolnokon.

 

A Debreceni Egyetem hallgatói és dolgozói beléptető eszközként és olvasójegyként is használhatják a CityPass alapokon működő DEKa kártyát, illetve a hozzá kapcsolódó egyenleg és felhasználói fiók segítségével vásárolhatnak, és az egyetem információs portálját is igénybe vehetik. A győri Széchenyi István Egyetem hasonló területeken alkalmazza a CityPass multi-funkciós kártyarendszert: a beléptetés mellett az intelligens kártyák segítségével történik többek között a fénymásolás, szkennelés és nyomtatás elektronikus kifizetése, valamint már az indulástól a kártyákhoz kapcsolódik az egyetemi könyvtár használata is.

Szolnokon a közösségi közlekedésben használják a rendszert a T-City Szolnok Városkártya program keretében. A kártyabirtokosok emellett hűségpontokat is gyűjthetnek kártyájukkal, illetve kedvezményeket vehetnek igénybe a különböző elfogadó partnereknél, boltoktól kezdve szórakozóhelyeken és sportlétesítményeken át egészen a különféle kulturális eseményekig.

 

„A T-City a Magyar Telekom és Szolnok város közös, hosszú távú fejlesztési és innovációs programja. A T-City keretében bevezetett CityPass Közösségi Kártyarendszer egy folyamatos, közös fejlesztés eredménye, amelynek köszönhetően a kártyák NFC képes mobiltelefonokba integrálhatóak. Mindezek a törekvések tökéletesen beleillenek a Telekom innovációs stratégiájába" – mondta Pukler Gábor, a Magyar Telekom üzletfejlesztési és innovációs igazgatója.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük