Magyarországon először, 2008 júliusától a Digitáltechnika Kft. webáruházában a termékek három dimenzióban is megnézhetőek.

 

Magyarországon először, 2008 júliusától a Digitáltechnika Kft. webáruházában a termékek három dimenzióban is megnézhetőek.

A dit.hu webshopban egyszerre 800 termék jelenik meg háromdimenziós térben egy virtuális falon, elfeledtetve a látogatókkal a fáradtságos oldallapozás fogalmát. A képek között könnyebbé válik a keresés, teljes képernyőre nagyíthatóak és egy kattintással előhozható a részletes termékadatlap.

A http://www.dit.hu/  3D webáruház megtekintéséhez töltse le a plugin legfrissebb változatát a http://www.piclens.com/  oldalról. Telepítés után kattintson a böngészőben megjelenő piclens piktogrammra vagy a képeken található háromszög alakú lejátszó gombokra és élvezze az egyedülálló látványvilágot!

Az egyedülálló Piclens technológiát most először alkalmazzák magyar webáruházban, olyan népszerű oldalak után, mint a YouTube, Photobucket, a Picasa, Facebook, a MySpace, vagy a Google és a Yahoo! képkeresői. A szoftvert nemrég frissítették, így a korábban csak a macesek (Machintos)számára elérhető virtuális képtár a legelterjedtebb három böngészőben (Explorer, Firefox, Safari) és Windows használók számára is hozzáférhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük