Hamisítatlanul magyaros, hazai fűszerekkel és zenékkel megspékelt romantikus gasztro-musical lesz Madarász Isti következő filmje. A mozikban tavasszal bemutatott thriller, a Hurok rendezője ezúttal más műfajban folytatja: zenés, romantikus vígjátékot készít elő „Egy szerelem gasztronómiája" címmel.

 

Hamisítatlanul magyaros, hazai fűszerekkel és zenékkel megspékelt romantikus gasztro-musical lesz Madarász Isti következő filmje. A mozikban tavasszal bemutatott thriller, a Hurok rendezője ezúttal más műfajban folytatja: zenés, romantikus vígjátékot készít elő „Egy szerelem gasztronómiája" címmel.

 

Az új filmnek még nyáron indultak a gyártási előkészületei, a szereplőket augusztustól kezdte válogatni a film rendezője és Zsombolyai Linda, casting director.

„A nézők vágynak a könnyed, humoros formában előadott szerelmi történetekre. A 60-as és 70-es évek népszerű tévéfilmjei is egyszerűen átélhető, a közönséghez közel álló, szerelmi bonyodalmakat, humoros formában feldolgozó történetek voltak. Mi ezt a hagyományt szeretnénk feléleszteni 21. századi ritmusban, modern köntösben, a mai közönség ízléséhez és elvárásaihoz igazítva" – mondja készülő filmjéről Madarász Isti, a film rendezője.

 

A vígjátékszerű gasztro-musicallel a nagy sikerű Rejtő-adaptáció, A fekete múmia átka által kijelölt úton haladnak tovább az alkotók. Céljuk, hogy népszerű, szórakoztató, könnyed, ám mégis értékes televíziós tartalmat készítsenek a magyar nézőknek.

 

Az Egy szerelem gasztronómiája a Duna TV számára készülő kb. 70 perces tévéfilm lesz, amelyhez a televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártásának támogatására meghirdetett pályázaton nyertek támogatást az alkotók, idén júniusban.

A Médiatanács támogatásával a Magyar Média Mecenatúra Program 5 filmalkotást, összesen 600.000.000 Ft támogatásban részesített, köztük Madarász Isti tévéfilmtervét.

 

A film forgatókönyvét Hegedűs Bálint írta, producere Hidasi Dalma (Extreme Film).

 

https://www.facebook.com/egyszerelemgasztronomiaja

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük